Szerintetek mit lehet azzal az állandóvá vállt élethelyzettel kezdeni amikor NEM engednek át a zebrán? Sehol, senki még RENDŐR SEM! Az a baj hogy amíg ő ül az autóban ő az erősebb, ergo ha kilépek és elgázol én halok meg. Ti mit tesztek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Megfogattam hogy nem büntetem magam mások hibájai miatt és nem állok le anyázni, de ezt nem tudom hova tenni.2009. szept. 23. 11:56
11/12 anonim válasza:
Élhetsz panasszal a helyileg illetékes közlekedési hatóságnál /kapitányságon/. Sőt, valószínűleg ennél jóval többet is tehetsz, amint hivatalos dokumentumok keletkeznek a problémáról, már kénytelenek lesznek vele foglalkozni. De rögös út az is.
12/12 anonim válasza:
Mindenkinek aki azt irja, hogy az a baj, hogy a gyalogos figylemetlenül lép le a zebrára figyelmébe ajánlom azt a szabályt, hogy úgy kell megközelíteni a zebrát, hogy meg tudjon állni ha kell. Ez teljesen kizárja azt hogy a gyalogos figyelmetlen lelépése okozna bármi féle balesetet! Már ha betartanák. Gondoljanak csak arra, amikor a kanyarodó járművel szemben van elsőbbsége a gyalogosnak, ott aztán a legkevésbé néz körül az egyenesen átkelni szándékozó gyalogos, és itt mivel alapból lassan kanyarodik az autós, meg is szokta adni az elsőbbséget. Csak a zebránál kényelmesedik el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!