Miért emelték fel a jogosítvány korhatárokat?
Több évig jó volt miért kellet emelni?
Értelmetlen lett több minden.
Pl.:
A kismotor(moped M) 50 cm3-mas jogosítványt is 16 évesen lehet megszerezni. Aki már ott van vár egy kicsit és megy autóra.
A "kismotor" jogsit fel se emelték, a többi meg téged nem érint!
Az oktatód meg hazudott a többiekkel karöltve! A jogszabály (326/2011) 2011 novemberében készült, de csak most januárban lépett hatályba, mégis mindenki csak tavaly nyár óta kezdett rinyálni!
Az oktatód többi hazugsága: A kresz vizsga az utolsó sikeres vizsgától számított két évig érvényes, ha mégis emelkedett volna a korhatár, akkor még 15,5 évesen pont jó lett volna.
A motoros oktatás pedig nem októberben, hanem november 30-án fejeződik be minden évben!
Ennyit erről.
Aztán majd ha kedved lesz, akkor 16 évesen mehetsz A1-re, vagy B1-re, szerinted ki csinálná meg 16 évesen A1, vagy B1 helyett az M-et, amikor az előbbiek is jók kismotorra?
"A "kismotor" jogsit fel se emelték, a többi meg téged nem érint! "
De majd fog, mert mindenből meg akarom ,meg kell szereznem.
Nekem az oktatóm ,mondta ,hogy jövőre csak 16 évtől lehet.
"Az oktatód meg hazudott a többiekkel karöltve! A jogszabály (326/2011) 2011 novemberében készült, de csak most januárban lépett hatályba, mégis mindenki csak tavaly nyár óta kezdett rinyálni!"
Hát akkor jó átvertek minket.
"Az oktatód többi hazugsága: A kresz vizsga az utolsó sikeres vizsgától számított két évig érvényes, ha mégis emelkedett volna a korhatár, akkor még 15,5 évesen pont jó lett volna."
Hát nekem az október 30-at mondta, hogy ha addigra nem végzek elúszik minden.
"A motoros oktatás pedig nem októberben, hanem november 30-án fejeződik be minden évben! "
Mondta az oktató, hogy be kell fejeznünk október 30.-áig.
Végezetül, köszönöm a felvilágosítást, anyám is ezt fújta, hogy október 30.-dikáig nem fejeződik be, akkor úszik a jogosítvány. Én próbáltam volna utánanézni, de anyám megmondta az úgy van ,ahogy Laci bácsi mondta.
Hát jól átvertek minket.
A többi kategóriát miért emelték fel?
"A többi kategóriát miért emelték fel?"
Mert Brüsszelben összeültek az okosok és így döntöttek még valamikor 2006-ban:
"Ezzel speciel nagyon is egyet lehet érteni."
De hát akkor a busz jogsit meg a többi jogosítványnál az ember később áll munkába. Így akik ebbe dolgoznának azok is megszívták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!