Egy autót átalakítani milyen határokig lehet, hogy magyar közutakon legális legyen?
Jogszabályban le van írva, h mi milyen lehet.
Talán a Kohem rendeletben van benne.
Amire kapsz műbizonylatot, azt bele kell irattatni a forgalmi engedélybe. Minden más engedély nélküli átalakításnak minősül.
Az üléseket természetesen kiszedheted, csak akkor személyt szállítani ugye nem tudsz szabályosan.
Más:
Ha már versenyautót építesz, akkor azt miért nem csak a pályára építed, és legyen mellette "civil" autód? Akkor nem kellene több 10 vagy 100 ezer forintot költeni papírozásra, forgalmi, biztosítás, műszaki, adó stb nem kerülne pénzbe.
Ja értem, feszítésre kellene a városban, akkor...fizess.
Most miért gondolod, h feltétlen a fizetéssel van a baj?
Én mikor sötétítettem a szélvédőt én se tudtam mi van, mert haverom jelezte, h majd ő megcsinálja.
De rögtön felmerült, h lehet ezt csak úgy?
Persze később kaptam róla műbizonylatot meg minden, de akkor is, elsőre én se vágtam, h mi van és ilyenkor legjobb a jogszabály, az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!