Hogyan kell vezetés közben tájékozódni is? A profik hogy csinálják?
Egyszer volt, hogy kerestem egy utcát, olyan környéken ahol még sosem jártam.
Na az szörnyű volt. Jttek mögöttem gyorsan, én meg nem mentem tempósan, mert nézegettem az utca tálbákat, és inkább lassan megyek folyamatosan, mint hogy két utca között gyorsan, majd fékezgessek...
És akkor még figyelnem kellett, hogy melyik sáv a kanyarodó, milyen tábla van kirakva...
Szörnyű!
Hogy kell tájékozódni rendesen vezetésnél?
Van rá trükk? Akik fuvaroznak, vagy szállítanak azok mind GPS-szel mennek?
Vagy ők tudnak egyszerre utcvát keresni meg vezetni?
A fuvarozók GPS-t használnak, akik már évek óta csinálják sokan egyes helyekre GPS nélkül mennek mert már ismerik annyira a környéket hogy csukott szemmel is eljutnak oda.
Én pizzafutár vagyok, több mint 2 éve csinálom és már a fuvarok többségénél be sem kapcsolom a GPS-t mert már fejből tudom hova kell menni, a házszámot meg megtalálom egy pillanat alatt is akár. A fuvarozók régen amikor még nem nagyon volt GPS akkor térképen tájékozódtak, először megnézték hogy merre célszerű menni, leírták egy cetlire hogy ekkor, meg ekkor melyik utca következik és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!