Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az osztrákok tényleg maguktól...

Az osztrákok tényleg maguktól akarnak nekünk segíteni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerinted ingyen?
2013. márc. 15. 19:49
 2/6 szokratesz ***** válasza:

Szerintem igen maguktól segítenek.

S nem hinném, hogy ezt pénzért tennék.

Jobban megalázó így, hogy nem kérnek semmit érte. Mert a mi országunk ezt (sem) tudja megoldani.

Decemberben voltam ausztriában a hegyekben (1700 m) Minden 3. autó hóekés unimog volt. És használták is a felszerelésüket. Hólánc nélkül fel tudtam menni a hegyre pedig volt vagy 50 cm. Csak a hegyre vezető úton (10 km hosszon) találkoztam 4 hóekés autóval.

Hol vagyunk ezekhez????

2013. márc. 15. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Amióta beléptünk az EU-ba, alapvető, hogy a határmenti térségekben a katasztrófavédelmi és rendészeti feladatokban segítenek egymásnak a tagállamok. Ahogyan az osztrákok most besegítettek hómarókkal (vagy hóekékkel), úgy máskor a magyar megy át tüzet oltani vagy közösen üldözi labanc és kuruc rendőr a betyárt a határ közeli falvak közt.
2013. márc. 15. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Magyarország is kért pénzt amikor jégtörők mentek át a Szerbekhez?
2013. márc. 15. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:

*Szerintem

Szerinted

2013. márc. 15. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
El kell rajta gondolkodni, hogy ekkora télben az osztrákok 1-2 tucat KORSZERŰ hókotrót tudtak küldeni és nélkülözni, pedig ott aztán van tél,hegyek és mégis minden járható. Fordított esetben mi mit küldtünk volna?? 10 rozsda evett Liaz-t.
2013. márc. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!