Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Használ/t valaki radar detekto...

Használ/t valaki radar detektort? Az irjon kösz

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,h milyen távolról veszi észre a radart vagy a trafipaxot??? vagy egyáltalán észreveszi, meg milyen esetben nem veszi észre, megéri venni???

tapasztalak válaszát várom kösz szépen

2009. szept. 14. 22:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Amit te használsz, az milyen márka??

nem esett még meg vele,h fizettél?

kösz

2010. márc. 4. 17:47
 12/16 anonim válasza:

Ez itt nem a reklám helye, közepes minőségre volt pénzem.

egy éve van a kocsiban, 6-8 alkalommal mértek rám, ebből 3-4 esetben biztosan gyorsabban mentem a normálisnál, eddig (kopp.kopp) nem jött csekk.

Ha komolyan érdekel a téma, nézz utána, mindenkinek másak az igényei, na meg a lehetőségei is.

.... csak azért nem írok márkát, mert amit használok általában leszólják, ami jogos is. szerencsés szériából való, s az autó adottságainak köszönhetően, hááát mép éppen jó. de mégegyszer nem venném ezt, mert eléggé figyelni kell.

részletes információkat találsz a témáról: www.sebessegmeres.info

valamint [link] lézer és radardetektor a gyakorlatban c. topic

olvasgass pár napig, aztán már tudsz kérdezni is:) sok segítőkész használó látogatja a topicot......

2010. márc. 5. 20:23
 13/16 A kérdező kommentje:

kösz szépen, majd olvasgatom

további büntetés nélküli, balesetmentes vezetést mindenkinek

:D

2010. márc. 7. 02:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Amihez az kellene, hogy néhány idióta barom ne detektorokkal akarja kijátszani a szabályokat, hanem annyival menjen, amennyi az ottani megengedett sebesség. Gyorshajtóknak pedig kellemetlen, másokat nem érintő halált kívánok.
2010. márc. 8. 14:55
 15/16 anonim válasza:

"Amihez az kellene, hogy néhány idióta barom ne detektorokkal akarja kijátszani a szabályokat, hanem annyival menjen, amennyi az ottani megengedett sebesség. Gyorshajtóknak pedig kellemetlen, másokat nem érintő halált kívánok."

-Kedves jó szándékú válaszoló!

Ahhoz, hogy az ember gyorsan menjen, nincs szüksége a témában érintett eszközökre. Félek, nem érted a miérteket. Én tapasztalatból (saját és másoké is) ki merem jelenteni, hogy amióta blokkolót használok, sokkal inkább a közlekedésre figyelek, mint azelőtt. Most nem kívánom itt boncolgatni ennek a lelki magyarázatát, de kérlek fogadd el azt a tényt, hogy az ember közlekedéshez való alapvető hozzáállását nem befolyásolja, hogy csipog-e valami a kocsiban. Aki barom, az mindig is barom lesz, aki meg nem, az nagy százalékban nem válik azzá. Félmillió kilométerrel a hátam mögött, ha megengeded, én a megfontolt kategóriába sorolnám magam.

2010. márc. 14. 08:51
 16/16 A kérdező kommentje:

az utolsónak igaza van, nem azt irtam,h száguldozni akarok 250 nel városban v ilyesmi, csak miért fizessen az ember az államnak, ha nem muszály:S mert ha pl van egy útszakasz,h 40 el szabad menni, és sehol senki egyenes az út akkor te talán 40 el fogsz menni kedves utolsó előtti?

A biztonságérzet miatt kell a cucc :D

kösz a válaszokat...

2010. márc. 15. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!