Használ/t valaki radar detektort? Az irjon kösz
Az lenne a kérdésem,h milyen távolról veszi észre a radart vagy a trafipaxot??? vagy egyáltalán észreveszi, meg milyen esetben nem veszi észre, megéri venni???
tapasztalak válaszát várom kösz szépen
Amit te használsz, az milyen márka??
nem esett még meg vele,h fizettél?
kösz
Ez itt nem a reklám helye, közepes minőségre volt pénzem.
egy éve van a kocsiban, 6-8 alkalommal mértek rám, ebből 3-4 esetben biztosan gyorsabban mentem a normálisnál, eddig (kopp.kopp) nem jött csekk.
Ha komolyan érdekel a téma, nézz utána, mindenkinek másak az igényei, na meg a lehetőségei is.
.... csak azért nem írok márkát, mert amit használok általában leszólják, ami jogos is. szerencsés szériából való, s az autó adottságainak köszönhetően, hááát mép éppen jó. de mégegyszer nem venném ezt, mert eléggé figyelni kell.
részletes információkat találsz a témáról: www.sebessegmeres.info
valamint [link] lézer és radardetektor a gyakorlatban c. topic
olvasgass pár napig, aztán már tudsz kérdezni is:) sok segítőkész használó látogatja a topicot......
kösz szépen, majd olvasgatom
további büntetés nélküli, balesetmentes vezetést mindenkinek
:D
"Amihez az kellene, hogy néhány idióta barom ne detektorokkal akarja kijátszani a szabályokat, hanem annyival menjen, amennyi az ottani megengedett sebesség. Gyorshajtóknak pedig kellemetlen, másokat nem érintő halált kívánok."
-Kedves jó szándékú válaszoló!
Ahhoz, hogy az ember gyorsan menjen, nincs szüksége a témában érintett eszközökre. Félek, nem érted a miérteket. Én tapasztalatból (saját és másoké is) ki merem jelenteni, hogy amióta blokkolót használok, sokkal inkább a közlekedésre figyelek, mint azelőtt. Most nem kívánom itt boncolgatni ennek a lelki magyarázatát, de kérlek fogadd el azt a tényt, hogy az ember közlekedéshez való alapvető hozzáállását nem befolyásolja, hogy csipog-e valami a kocsiban. Aki barom, az mindig is barom lesz, aki meg nem, az nagy százalékban nem válik azzá. Félmillió kilométerrel a hátam mögött, ha megengeded, én a megfontolt kategóriába sorolnám magam.
az utolsónak igaza van, nem azt irtam,h száguldozni akarok 250 nel városban v ilyesmi, csak miért fizessen az ember az államnak, ha nem muszály:S mert ha pl van egy útszakasz,h 40 el szabad menni, és sehol senki egyenes az út akkor te talán 40 el fogsz menni kedves utolsó előtti?
A biztonságérzet miatt kell a cucc :D
kösz a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!