Nagyobb forgalomban inkább ne engedjem magam elé a busz ki a megállóból?
Reggel történt, 7 körül gondolom mindenki siet dolgozni jött volna ki a megállóból a busz, már láttam messziről, hogy indecel, de a 5 autó már elhúzott elé, én úgy voltam vele, hogy hát a buszon lévők is siethetnek dolgozni, vagy suliba, és villogtattam a buszosnak, miközben lassítottam, kijött, megköszönte elakadás jelzővel.
Le is zárult volna a történet, ha a mögöttem lévő nem dudált volna rám, és villogtatott mikor meglátta, hogy ki akarom engedni a buszt.
Gondolom Ő neki nem tetszett, hogy most majd lassabban kell menni, esetleg a következő megállóban a busz mögött állni.
A KRESZ szerint ha kifele indexel a busz ki kell engedni. Én meg rendes is akartam lenni, mert a buszon lévők is lehetnek késében, ők is időre mennek, és ha nem engedem én ki a buszt, kitudja a mögöttem lévő 30-40 autó közül hanyadik fogja.
De most ebből az esetből, hogy rám dudáltak, és villogtattak, inkább ne csináljak ilyet, mert lehet a kövi alkalommal a pirosnál fognak mellém sétálni, és kirángatni a kocsimból?
Lakott területen belül ha ki akar jönni a buszmegállóból, mérlegelés nélkül engedd ki. Tök nem számít mekkora a forgalom.
Napkirálynak:
Kár, hogy még nem kötik pszichológiai vizsgálathoz a jogsiszerzést. Ha egyszer bevezetik, akkor a hozzád hasonlóknak a büdös életbe nem lenne jogsijuk, max. kecskét vezethetnétek. Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!