Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nagyon gáz törött kocsival...

Nagyon gáz törött kocsival járni? Mindenki azt hiszi, hogy nem tudok vezetni?

Figyelt kérdés

A szembejövő előtt átrohant egy kutya, és áthúzta a kocsit félig az én sávomba, én meg azért, hogy elkerüljem azt, hogy egymásnak menjönk, neki húztam a szallagkorlátnak... :S

Persze Ő elhajtott.

És most úgy néz ki a kocsi, hogy végig van húzva az ajtó, meg végig behorpadt...

Elég ronda.

De nincs pénze megcsináltatni. Most gáz így járkálni? Mindenki aki lát, azt hiszi, hogy egy balf*sz vagyok, aki véletlen kapott jogsit, és nincs helye az utakon?

2013. márc. 7. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Szántóvető!

Akkor szerinted átmenne a műszakin egy legyalult oldalú autó jatt nélkül?

2013. márc. 7. 19:29
 12/15 szántóvető ***** válasza:
nem menne át a műszakin.viszont közúti ellenőrzésnél nem tiltják ki az autót a forgalomból ha lehet biztonságosan közlekedni.
2013. márc. 7. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból kérdezem, ha egy autón van valami sérülés (oldala meghúzva, stb) akkor tényleg nem megy át a műszakin, ha amúgy ez nem befolyásolja az autó teljesítményét? Tehát nem törött a lámpa, semmi baja, csak kissé horpadt.
2013. márc. 7. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy még a múlt rendszerben, de nekem ez miatt vették le a rendszámot a Ladámról. Lakatolás után volt a verda, össze-vissza volt festve alapozóval és amikor megállítottak ez volt a címszó. Vihettem fél évvel korábban műszakira.
2013. márc. 7. 20:16
 15/15 szántóvető ***** válasza:

ez nem a konkrét jogszabály de azért valami valóságalapja biztos van:

[link]

2013. márc. 7. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!