Csak akkor kell dudálni, ha baleset veszélyt el lehet ezzel kerülni nem? De sokan folyton dudálgatnak. Nekik boldogabb az életük?
Amikor valaki mindig rádudál másokra, mert megfordultál előtte, mikor még nem volt ott, de oda ért mögéd, és meg kellett állnia, és dudál, vagy mert lassan mész, mert nézed az utca neveket és nem tud megelőzni, vagy mert lefulladsz a zöldnél, és egyből dudálnak, vagy mert előtted is áll a sor, de nem lát túl a kocsidon, és rád dudál.
Na az ilyeneknek jobban megy a vezetés? Mármint, ha mindnekire rádudálsz, lesz aki tényleg félre áll, és elenged, mert nem akar balhét, vagy ilyesmi?
Mert én azt tanultam dudálni akkor lehet, ha baleset lenne, mert nem figyelnek és te ha rádudálsz, van esély rá, hogy fékez, vagy elhúzza a kormányt...
Dudálni csak baleset elkerülése érdekében szabad.
Ha valamit keresek, utca, stb., akkor inkább kiteszem a vészvillogót, hogy ne anyázzanak mögöttem.
ez egy pótcselekvés a részükről.elnyomják,rosszabb esetben megalázzák őket a munkahelyükön vagy a magánéletükben és így
próbálnak kompenzálni.
Hehe..ti vagy nem autóztok,vagy hazudtok.
Én csak akkor dudálok,ha nem veszi észre magát.Megáll előttem főúton,kiszáll a kedves utas,de még megbeszélik,hogy este mennyi só kerüljön a tarhonyára...
Ha lefulladsz,azt a kettővel mögötted álló autós nyílván nem látja,csak azthiszi hogy elbambultál miközben zöldre váltott a lámpa.
Épp minap volt egy eset, buszpályaudvarról kanyarodott volna ki a busz, az autós meg megállt előtte és ott bénázott valamit. Sofőr meg megunta és dudált. Hát a közelben mindenki összerezzent XD (vonatok kürtje halkabb mint ami a buszon volt, inkább hajókürthöz hasonlítanám)
De az autós észrevette magát és elhúzott onnan :)
Egyébként aki ok nélkül nyomja a dudát mindenért az szimplán idióta. Azokkal nem kell foglalkozni.
4-es épp erre gondoltam :)
dudáljon a mögötte lévő de ne az aki a 28. a sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!