Az oldalsó tükröt úgy kell beállítani, hogy lássam benne az ajtót is egy kicsit?
Most összezavart apám. Én úgy tanultam, vagyis az oktató, hogy lássam benne az autó oldalát 1 kicsit, és egyenesen álljon szembe a mögöttem lévővel, hogy lássam, hogy milyen közel van, meg ilyesmi.
Erre apám azt mondja, hogy hülyeség. Inkább kiljebb kell állítani, és lefele nézzen.
Mert hogy látom tolatásnál a padkát a kocsi mellett, ha a tükör fölfele áll? És kifele nézzen a tükőr, hogy lássam, hogy mi van a kocsi melett, pl villanyoszlop, ilyesmi, ne törje le a tükröt.
Most kinek van igaza?
Is-is.
Újabb autók tolatásnál automatikusan lefele állítják a tükröt.
Egyébként meg érezni kell, hogy hol a padka, ezért nem kell ráállítani a tükröt.
alapjában úgy állítsd be, hogy a lehető legtöbbet láss. Ehhez érdemes gyakorolni, hogy mi az amit a középsőből és mi az amit a külső tükörből látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!