Mi történt itt? Túlkormányozottság volt?
A mellékleten lerajzoltam, hogyan történt, remélem érthető.
Még friss jogosítvánnyal követtem el, ezt a gyalázatot, ami, ha éppen jön szembe valaki, rosszul is végződhetett volna. Ettől eltekintve azt gondolom, hogy mivel a kocsinak és nekem sem lett semmi bajom, talán ösztönösen jól csináltam valamit (?).
Hogy történt:
Ősz volt, én siettem a dolgomra. Megelőztem egy autót és a már a mellékelt képen látható kanyarba 100 fölötti sebességgel érkeztem. Pontos sebességre nem emlékszem, de mikor beértem a kanyarba, mint a villám csapott belém a felismerés, hogy túl gyorsan megyek, és ebben a pillanatban az autó őrületes csúszkálásba kezdett. A kormányt fogtam, de nem tudom mit csináltam, olyan gyorsan történt minden, ide-oda csapódtam. A végére már valamennyit veszített a sebességéből az autó, de a maradék még elég volt arra, hogy a sáros füvön becsússzak az árokba.
Végül 3 autó jött 15 percen belül, mindenki megállt segíteni, és a harmadik egy nagyobb terepjáró volt, benne 6 nagy férfiemberrel, úgyhogy kihúztak pikk pakk és mehettem tovább. (ez a segítőkészség egyébként nagyon meghatott)
gyorsan mentél
megcsúsztál
ráfékeztél
kapkodtad a kormányt
a reflex kormányzás jó is lehetett volna, ha nem húzod minden kitérésnél túl ... de hát majd az évek és a rutin ezt is helyre teszi :)
Ja tényleg, az kimaradt, hogy kicsit rányomtam a fékre és akkor kezdett csúszkálni.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!