Mi a helyes áthaladási sorrend?
Jobbkéz szabály vagy kanyarodási szabály az erősebb? Mivel a jobb kéz szabály értelmében én mennék először, a kanyarodási szbály viszont azt mondja: elsőbbsége van az egyenesen haladó járműnek. Ez esetben pedig nem én mennék először, hanem az A majd B jelű jármű.
10 te hogy adod a jobbkez szabalyt?
a jobbrol jovonek van elsobsege a jobbkez szabajban, de nekem senki nincs jobbrol nincs kit elengedni
osszeteveszted a korforgalommal amikor a balrol jovonek van elsobbsege es azt kell elengedni
de a A-nak en jobbrol vagyok es el kell engedjen engem aztan pedig a B-nek az A-van jobbrol ezert elengedi azt vagyis az A-t
Hát én teljesen úgy logikáztam eddig, hogy jobb kéz szabály értelmében nekem nincsenek jobbra, viszont a szembe lévő járműnek jobbra van az illető, aki közvetlenül kanyarodik, neki jobbra pedig én vagyok, így én indulok elsőnek. És minden ilyen feladatnál bejött ez az elmélet. De ezek szerint hibásan tanultam meg, ha a nekem balra lévő, rögtön kanyarodó járművel én nem vagyok forgalmi kapcsolatban.
Egyébként a helyes válasz: A, B, Én
"úristen... mennyi tudatlan ember van... ez egyenrangú útkereszteződés! válasz: én,A,B"
Te vagy a fő tudatlan!
:D
A helyes: A, B, én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!