Ha elsőre nem sikerül a forgalmi, akkor érdemes tovább
menni vagy hagyni kell az egészet a fenébe?
11/21 önkon-troll válasza:
ezzel a hozzáállással te sem születtél volna meg...
2012. dec. 27. 19:16
Először gondolkodj el magadban, képes vagy-e? A magyarok 30-40 %-a soha nem tanul meg jól vezetni !!!
2012. dec. 29. 08:09
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a pozítiv gondolatokat! Gondolkoztam a dolgon és februárban újra megpróbálom a vizsgát, januárt pedig kihagyom, illetve hó közepe felé kezdek neki, miután beszéltem az oktatóval. Szerintem az ő hozzáállásán is múlik a dolog. az én oktatóm vizsga előtti napon is kiabált velem, mert elszúrtam valamit.:(
Már írtam a magyarok nagyon rossz soförök, és ha már oktatód is pánikba van esve akkor ???? Add fel ,meglehet ha nem lessz jogsid emberéletet mentesz.
2012. dec. 30. 15:48
15/21 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! de jó, hogy neked elsőre sikerült mindened és csúcsszupin vezetsz azóta is. nem volt mellényúlásod soha amíg tanultad, és azután se hogy levizsgáztál. Sajnos, én nem vagyok ilyen.
Igen sikerült, én először autót vásároltam magamnak, vezettem ,és mivel abban az időben a rendőrök nem pénzbehajtók voltak kb. egy év után vizsgáztam. 64-óta balesetmentessen minden nap autózok ! Tapasztalatomnak köszönhetem hogy még a mai "sofőrök" miatt élek !!
2012. dec. 31. 15:10
17/21 A kérdező kommentje:
1)Annak idején azért kevesebb autó volt forgalomban. 2) volt olyan ismerősöm, aki hasonlóan gondolkodott, mint te és el is kapták, hogy jogsi nélkül vezet (épp akkor tanult forgalomban) és fél évre fel kellett függeszteni a tanulást. 3) én úgy mentem oda az első órára, hogy előtte nem ültem a kormány mögött és már akkor forgalomban kezdtünk.
igen :1/ OK 2/ mint írtam a mai rendőrök nem emberek hanem pénzbehajtó automaták. 3/ Ok , de vannal emberek, mint például feleségem akinek van jogsija, vezet is minden nap már 20 éve ,de én vásároltam neki külön autót mert nem merek beülni mellé.... soha nem tanul meg JÓL vezetni !!
2013. jan. 2. 10:11
19/21 anonim válasza:
Nefoglalkoz senkivel, tökéletes vezető nincs! Nagyon sok embernek nagy a szája, hogy milyen régóta van jogsija, meg ilyen-olyan rutinja, de náluk meg pont az a gond, hogy néha már rutinból vezetnek! Csináld meg a jogsit a hülyékkel meg ne foglalkoz!
2013. jan. 2. 12:58
Nem érdemes feladni! Figyelj, én háromszor voltam forgalmizni, harmadszorra sikerült. Pénzlehúzás az egész, mostanában pedig főleg. Ráadásul kétszer uaz a vbiztos volt, és már akkor eldöntötte hogy megbuktat, mikor beszálltam az autóba.
OFF: Nekem csak ez a véleményem arról hogy "emberéleteket mentesz":
Ha kimész az utcára, akkor bármi történhet. A legtapasztaltabb vezetővel is! Hiába vezetsz 64 vagy 100 éve.. Rutin az persze jön az évek során, de nem vehetsz mérget arra, hogy semmi semmikor nem fog történni! Az pedig nem törvényszerű, hogy ha valaki megbukik forgalmin, akkor rosszul vezet. Az mivel jobb ha valaki megkeni a vizsgáztatót és elsőre sikerül? (mielőtt úgy venné a válaszadó, nem rá írom, hogy megkente volna, csak sok az ilyen, aki csakis emiatt megy át!)
2013. jan. 28. 19:37
Kapcsolódó kérdések: