Előfordult már, hogy bonyodalmat okoztál a forgalomban, feldühítettél egy másik sofőr vagy hasonló?
Mindig azt hallani,hogy az út tele van hülyékkel,mert bárhová megyünk biztosan lesz egy valaki aki valamit elszúr.
Ebbe akkor gondoltam bele mikor a kis utcából kanyarodtam volna ki balra, a főútra és csak balról jött egy autó én meg abba a dilemmába estem ,hogy vajon kiférek e előtte...a tizedmásodperc tört része alatt döntöttem é kikanyarodtam elé, de rosszul mértem fel a dolgot, jobb lett volna ott maradni.Tövig nyomtam a gázt ő pedig csikorgó gumikkal fékezett és éppen hogy nem kapta el a kocsim hátulját...valamit kiordított a faszika az ablakon,de azt nem hallottam,bár biztosan nem az irántam érzett tiszteletét fejezte ki.
Hibáztam, gondolom aztán még szidott mint a bokrot (pl.,hogy lehet ilyennek jogosítványt adni,ennek bicikli sem való stb...)pedig alapvetően jól vezetek, mindig figyelek, csak egyszerűen egy rossz döntést hoztam.Szerintem mindenkivel előfordul, volt már,hogy elém is bevágtak, kikanyarodtak, én is felhördülök ilyenkor, de azt gondolom,hogy akinek jogosítványa van annak nem véletlen,hogy megadták, ha egy utolsó pancser lenne akkor nem kapna jogosítványt...csak ő éppen akkor hibázott.(és persze van aki többször,van aki kevesebbszer hibázik,de mindenki hibázik)
Magyarán szólva csak arra akarok rávilágítani a kérdéssel,hogy mindenki bakizik a forgalomban ,de az utak nincsenek tele barmokkal, csak emberekkel:)
"A kérdező nő. Mindtől el kéne venni a jogosítványt. Szánalmasan bénán vezetnek."
Ha ez is a te valaszod utolso, akkor ne mosakodj!
Ez altalanositas, igy a korabbi hozzaszolasomat fenntartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!