Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Előfordult már, hogy bonyodalm...

Előfordult már, hogy bonyodalmat okoztál a forgalomban, feldühítettél egy másik sofőr vagy hasonló?

Figyelt kérdés

Mindig azt hallani,hogy az út tele van hülyékkel,mert bárhová megyünk biztosan lesz egy valaki aki valamit elszúr.

Ebbe akkor gondoltam bele mikor a kis utcából kanyarodtam volna ki balra, a főútra és csak balról jött egy autó én meg abba a dilemmába estem ,hogy vajon kiférek e előtte...a tizedmásodperc tört része alatt döntöttem é kikanyarodtam elé, de rosszul mértem fel a dolgot, jobb lett volna ott maradni.Tövig nyomtam a gázt ő pedig csikorgó gumikkal fékezett és éppen hogy nem kapta el a kocsim hátulját...valamit kiordított a faszika az ablakon,de azt nem hallottam,bár biztosan nem az irántam érzett tiszteletét fejezte ki.

Hibáztam, gondolom aztán még szidott mint a bokrot (pl.,hogy lehet ilyennek jogosítványt adni,ennek bicikli sem való stb...)pedig alapvetően jól vezetek, mindig figyelek, csak egyszerűen egy rossz döntést hoztam.Szerintem mindenkivel előfordul, volt már,hogy elém is bevágtak, kikanyarodtak, én is felhördülök ilyenkor, de azt gondolom,hogy akinek jogosítványa van annak nem véletlen,hogy megadták, ha egy utolsó pancser lenne akkor nem kapna jogosítványt...csak ő éppen akkor hibázott.(és persze van aki többször,van aki kevesebbszer hibázik,de mindenki hibázik)

Magyarán szólva csak arra akarok rávilágítani a kérdéssel,hogy mindenki bakizik a forgalomban ,de az utak nincsenek tele barmokkal, csak emberekkel:)

2012. dec. 20. 21:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Az első válaszolóval egyetértek. Mondjuk nem értem,hogy mi nem érthető a mondandójában, nem azt mondta hogy MÁSOK miatt nem kellett még fékeznie, hanem hogy Ő miatta másoknak még nem kellett mert rendesen, átgondoltan közlekedik.

Mellesleg ilyen tényleg nem engedhető meg,amit a kérdező írt. Azért ha mások elé kihajtasz úgy hogy aktív fékezésre kényszeríted az nem egyenlő avval,ha nem irányjelez az illető. Amúgy szerintem is az illető nő, és a közlekedésben,ahol életeket ,családokat tehetünk tönkre,ott nem fordulhatnak elő ilyen "bakik". Az már hogy a legtöbb ember hihetetlen tapló paraszt módon , másokra nem figyelve hajt az utakon.

2012. dec. 21. 08:46
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező nő. Mindtől el kéne venni a jogosítványt. Szánalmasan bénán vezetnek.
2012. dec. 21. 10:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

5. Gratulálok hogy te ilyen helyzetekben éled ki a perverz hajlamaidat és szivatod a másikat. Az ilyen idióta elmebetegektől kellene elvenni a jogsit akik nem tudnak uralkodni magukon.

Jó pár éve vezetek már én is, volt hogy baleset közeli helyzetbe hoztak. Persze hogy bennem is felment a pumpa, káromkodtam egy sort és frusztrált a dolog, de mindig a p*csámon maradtam mert rohadtul nincs kedvem kiprovokálni egy balesetet. Teljesen mindegy hogy veszélyesnek érzed e vagy sem akkor sem kellene növelni annak az esélyét hogy baleset legyen. Pláne hogy a baleseti statisztikáknál egyik vezető ok a volán mögötti agresszió. Idióta barom...

12. Belőled is csak úgy árad az intelligencia...

Kérdésre válaszolva: kb. 2 hónapos jogsival amikor elsőként felkerültem pestre akkor sikerült egy oltári nagy hülyeséget csinálnom. Valahogy sikerült beragadnom egy lámpás kereszteződésbe és a tőlem balra lévő autósok (kb. 50)-en szinte egyszerre dudáltak és anyáztak, bár egy pár másodperc múlva sikerült kikeverednem, de ott akkor eléggé felsültem. Balesetveszélyes dolog eddig miattam nem történt.

Kérdező, amit te mondtál az már inkább balesetveszélyes volt és nem kisebb baki. Az volt a mázlid hogy a másik autós figyelt és nem lett belőle nagyobb baj. Ellenben mint már említetted, volt hogy eléd is kivágtak, akkor te figyeltél jobban és neked sikerült megelőzni a balesetet. Azért máskor jobban figyelj, ha ilyen esetben csak egy picit is bizonytalan vagy akkor inkább ne indulj el.

2012. dec. 21. 11:21
 14/21 anonim ***** válasza:
19%

"12. Belőled is csak úgy árad az intelligencia... "

Lehet (sőt, biztos), hogy magasabb az intelligenciám mint neked ;)

2012. dec. 21. 11:24
 15/21 Beviz Elek ***** válasza:
49%

Én egyetértek az 5-ös válaszolóval szinte mindenben. Kivéve a leckéztetéssel, én olyankor otthagyom a francba a másikat. Amúgy tényleg sok baleset van a balf.szok miatt. Még frissnek mondható a jogsim, de Németországtól Romániáig bejártam a környéket (mármint ahol én vezettem, nem utasként).

Ki kell menni Romániába (bár nem kell Bukarestig, elég Erdélybe is), és úgy gondolom, hogy ott az ember eleget tanul. Sokkal gyorsabban mennek, sokkal veszélyesebben közlekednek, de az emberek figyelnek egymásra és elősegítik a közlekedést. Ott ha egy lassú autó kerül az útra, akkor annyira lehúzódik, hogy 3 autó elférjen és nincs gond. Itt mivan? Ha lehúzódhatna sem teszi.

Itt elszámolod az előzést, mi történik? Villognak, mert attól jobb lesz. Ott mi történik? Fékeznek és lehúzódnak, hogy megmentsenek téged és magukat.

Sajnos az egész morállal vannak bajok. Pl nem tudom megérteni, hogy egy gyalogost hogy lehet elütni a zebrán? És itt nem az autósokat hibáztatom, félreértés ne essék. A kasztni erősebb mint a csontom. Hiába van elsőbbségem a zebrán, azért csak szétnézek... Reggel a Nyugati előtt nem.... Jönnek az autók, a zebrán piros van, és az emberek futnak a 4-6oshoz. 1 ember lelép a zebrára a piroson és az összes elindul... Érdemes egyszer nézni a birkákat 1 órát...

A hibázás meg... Apum kamionsofőr volt, de a mai napig a munkája miatt rengeteget vezet. Járt autóval Afrikában, Ázsiában, illetve egész Európát körbejárta. 25 év tapasztalat után véletlenül bement az egyirányúba forgalommal szemben... Az ember hibázik, csak nem mindegy mennyit és mit...

Ettől függetlenül sok embertől el kéne venni a jogosítványt. Pl a csajom anyja, akinek a kocsihoz és a vezetéshez sincs érzéke!

2012. dec. 21. 11:38
 16/21 anonim ***** válasza:

A tiédhez nagyon hasonló eset történt velem rendőrautóval!

Haladunk a védett úton 40km/h-val. Bácsika várakozik nekem jobbra lévő kis utcából, majd mikor majdnem odaérünk, akkor kihasít elém, rögtön fékeztem, illetve belepillantottam a tükrökbe. Szerencsére nem lett belőle baj, persze utána megállítottuk, és mondtuk neki, hogy meg kellene gondolni az ő korában, hogy meddig akar még vezetni, illetve elmagyaráztuk neki, hogy figyeljen oda. Nem lett megbüntetve, figyelmeztetve lett.

2012. dec. 21. 16:58
 17/21 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek üzenem hogy nem számít, ki mennyit anyázik, csak az hogy mindenki épségben hazaérjen. Vezetés közben pedig akár ő béna, akár ő a dühös, nem szabad ezen gondolkozni. Eltereli az ember figyelmét. Max utólag.
2012. dec. 21. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Ilyenkor gondolom úgy, hogy jövő nyáron már nem veszem elő a simsonomat...
2012. dec. 21. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:

8-as LOL

12-es: Te pedig sajnos ilyen bunkon fogsz meghalni, mert a tiszteletet elfelejtette megtanitani egy NO(!), az edesanyad!

2012. dec. 28. 17:38
 20/21 anonim ***** válasza:

"12-es: Te pedig sajnos ilyen bunkon fogsz meghalni, mert a tiszteletet elfelejtette megtanitani egy NO(!), az edesanyad!"

Tisztelem azokat, akik megérdemlik. De nem mindenki tartozik bele ebbe a körbe ;)

2012. dec. 29. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!