Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Létezik-e még a szigoritott...

Létezik-e még a szigoritott vizsga?

Figyelt kérdés
ugy 13 éve elvették a jogositványomat/teljesen jogosan/ittas vezetés miatt.akkor azt mondták,ha vissza akarom kapni szigoritott vizsgára kell mennem ,azóta sem vezetek,de a tavasszal szeretném a jogositványomat visszakapni.felvilágositana valaki mi a teendöm,hogy ujra jogsim legyen. elöre is köszönöm.

2012. dec. 12. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:

A jelenlegi szabályok szerint akinek 6 hónapnál hosszabb időre bevonják a vezetői engedélyét, annak utánképzésen kell részt vennie, és sikeres vizsgát tenni!

Gindolom nem 13 évre vették el a jogsidat, tehát már régen lejárt az eltiltásod! Arról a "szigorított" vizsgáról még sose hallottam, pedig nekem is vonták már be a jogsimat pont 15 évvel ezelőtt! :)

Két eset lehetséges: Vagy besétálsz az ocsmányirodába, és megcsinálják simán, vagy mehetsz az utánképzésre!

Tájékoztatást a tokmányirodában tudnak adni, gondolom minden benne van a számítógépes rendszerben. Csináltass egy orvosit és menj be, aztán lesz ami lesz!

2012. dec. 12. 20:59
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod,szerintem is az okmányirodában fel kell világositsanak részletesen,mindenképpen belevágok mert szükség lenne a jogsira
2012. dec. 13. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!