Be lehet menni gyalog Budapesten a Váralagútba?
Igen, a déli oldalán lehet kerékpárral és gyalog menni.
Jó büdös, az biztos.
Azért levegőt ne nagyon vegyél.
Még régen valaki kiszámolta, hogy egy alagúti dugó alatti átsétálás, több doboz cigaretta elszívásával egyenértékű.
Ki van írva, egy táblán a bejáratnál, ptt, hogy a gyaloglás nem egészséges!
Szerintem ha mindenáron menni akarsz, akkor holtidőben tedd, kora reggel vagy késő este, de csak derült időben, és nem ködben!
Csak simán bementem, persze előtt megvártam a vonatot, miután a vonat bement indultam, tudtam ,hogy nem fog vonat jönni még sokáig ,hiszen 3-4 perc min. mire elér a következő állomásig, addig a pálya foglalt és annyira idő alatt át is érsz. Amúgy van bent asszem 3 beugró, ahová beállhatsz ha baj van. A Gellért hegyi alagútba Kelenföld és a Déli között viszont egy PFT-s ismerőssel mentem végig, vonat is jött közben, az kétávágnyos volt, átálltunk a másik vágányra, a váltókezelő toronyban lévő váltókezelőnek is szóltunk, hogy megyünk, a PFT-snek volt engedélye, mutatta is tőlem meg nem kérte.
A Piliscsabain meg csak simán átmentem, most nincsenek benne sínek így vonat sem jöhet, kihasználtam az alkalmat és véggimentem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!