Hol tanítják így a gyorsítósáv használatát?
10-ből egy autós végig megy (szigorúan 40-nel) a gyorsítósávon, majd a végén lecövekel és várja a jószerencséjét! Közben riadtan forgatja a szemét, és látszik, hogy azt se tudja hol van!
A másik pedig megáll a gyorsítósáv becsatlakozásánál, és ott akar elsőbbséget adni a haladóknak. Addig el se indul, míg ki nem ürül a sáv!
:(
Harkonnen, hol láttad hogy valami is úgy működik ahogy az oktató tanította? :)
Azt is tanítják hogy körforgalomba behajtáskor NEM indexelünk, kihajtáskor meg IGEN, aztán reggel mégis satuznom kellett, meg kihúzni a gépet, mert fordítva csinálta a jólképzett versenyző. Aztán még ő mutogatott mikor rádudáltam hogy takarodjon.
Szóval ne csodálkozz.
Én is rácsodálkozok erre néha.
De engem normálisan megtanított az oktatóm hogy ha kell nyomjam neki és ha kell legyek kicsit pofátlan(ha mondjuk nem akarnak kiengedni valahonnan akkor szépen csorogjak, aztán majdcsak kiengednek:))
De mondjuk az megmaradt bennem hogy 90-es szakaszon 80-al döcögünk egy teharautó mögött, oktató meg szól hogy előzzem ki, aztán amikor megkezdtem szól hogy NYOMJAD MÁ NEKI! és nyom egy padlót. Aztán 110-nél leszállt a pedálról :D
utolsó! Én most járok vezetni, de nekem azt tanítja az oktató, hogyha 90 a megengedett sebesség és az előttem levő 80-nal megy, akkor nem előzhetem meg, mert előzés esetén 15-20 km/h-val kellene többel mennem, és az igencsak 95-100, ami meg sebességtúllépés.
kérdező, azért állnak meg a gyorsítósáv becsatlakozásánál, mert van ott egy macisajt, amikor első két-három alkalomma l jártam az autópályán én is lassítottam, de mondta az oktató h nyomjam oda neki és menjek, mert az a gyorsítósáv, ahol felgyorsulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!