A tojáspakolás jot tesz a hajnak? Ha valaki probalta már letudna irni a használatát és a az eredményt, és sötétiti vagy világositja a hajat?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 16:48
1/4 anonim válasza:
Nem sötétíti és nem is világosítja. Én a tojáspakolásokat variálni szoktam. Egyszer csináltam belőle tojássampont is. Ez úgy készült, hogy felvertem egy fehérjét, hozzáadtam 2 ek. citromlevet (vagy ecetet is lehet), elkevertem a sárgájával és 2-3 csepp illóolajat tettem bele. Rá a száraz hajra, kicsit eldörzsizem, rajta hagyom 2-3 percig és lemosom. Ennyi :) ha mindenképpen pakolás, akkor lehet egy sárgája, egy kanál vmilyen olaj (pl olíva sok helyen van, de lehet kókusz, ricinus akármi), 1 kanál méz, élesztő stb, bármivel lehet variálni. A citrom világosíthatja a hajat annyiban, hogy kicsit lemarja a festéket pl. Illetőleg nyáron napfénnyel együtt, de azzal, hogy simán citromlével kened a hajad még nem leszel szőke.
2/4 A kérdező kommentje:
és ha csak sima tojáslötyit teszek a hajamra és a tojasba nem teszek semmit az ugy jo?és könnyen lemoshato?
2012. nov. 27. 19:13
3/4 anonim válasza:
én sárgájával szoktam pakolást csinálni,mert amikor fehérjével csináltam kis guzmók maradtak a hajamban,nem lehetett sokadszorra sem kiszedni,pedig langyos vízzel csináltam. :D undi. de a sárgája király. én 1-et elkeverek egy fél pohárka joghurttal,kis méz és kb fél citrom.rajtahagyom ameddig jólesik,aztán samponnal szépen lemosom. nagyon puha meg tök jó "kiállású" lesz a hajam. :D ja meg olívaolajat is szoktam bele löttyinteni,tökéletesek.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. nov. 27. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!