Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Valaki meg tudná nekem tanítan...

Valaki meg tudná nekem tanítani a kreszt?

Figyelt kérdés
Már rég van jogsim, csak nem vezettem jó pár éve. Előtte se. Hogyan tanulhatnám újra? Tanfolyamra nem tudok menni sajnos. A tesztöltötegetés meg nem segített. Hogyan tanuljam újra?
2009. aug. 18. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ha már rég nem vezettél először is menj el egy jó nagy üres parkolóba vagy rutinpályára egy olyan emberrel akinek van rutinja és gyakorlj (tolatás, beállás, stb.). Ha ez már megy jól akkor meg menj be először egy kissebb város forgalmába, majd egy nagyobba. Ezt csak gyakorlet útján fogod megtanulni, a tesztek nem sokat segítenek.
2009. aug. 18. 09:01
 2/5 igabcsy ***** válasza:
100%
Az elméleti kresz tudásoddal van baj, vagy a vezetéstechnikáddal?? Elméletet csakis a KRESZ könyvből tudod megtanulni. Szerintem előbb olvasd el a KRESZ tankönyvet, tanuld meg újra a táblákat, a definiciókat, a szabályokat, a kivételeket. A kresz egy nagyon logikus dolog (egy-kép apró eltéréstől eltekintve, de mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt). Ha úgy érzed, hogy végig rágtad magad ezeken, és érted is, csak akkor vedd elő a teszteket. Véleményem szerint csak úgy van értelme tesztet kitölteni, ha nem tippelgetsz, hanem meg is tudod mondani, hogy mit miért tartasz helyes megoldásnak. Ezért kell előtte megtanulni. És amikor ellenőrzésnél kiderül, hogy rossz választ adtál, akkor mindenképpen nézd meg az arra vonatkozó részt a könyvben, és értsd meg, hogy miért volt rossz a Te válaszod. Szerintem így nem lesz probléma. Ha vezetéstechnikai gondjaid vannak, akkor egyetértek az előttem szólóval, külterületi nagy, viszonylag üres parkolóban tudod gyakorolni a sebességváltást, parkolást, kétkocsi közé beállást, és minden fajta manőverezést. Ezután merészkedj csak be a forgalomba. De ne Budapest belvárosában kezd.
2009. aug. 18. 09:21
 3/5 anonim válasza:
A kreszt csak tankönyvből, és tesztekkel tudod megtanulni. Bár azt nem értem, hogy ha régebben megszerezted a jogosítványt, akkor miből tanultál??? A vezetés az más, azt tényleg csak gyakorlattal lehet megtanulni.
2009. aug. 18. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen ember, az oktató. Vagy vegyél elő egy KRESZ könyvet és olvasd át alaposan.
2009. aug. 18. 13:39
 5/5 anonim válasza:

szerintem az a legegyszerűbb ha veszel egy kresz könyvet van egy nagyon jó amiből én is megtanultam:D

Autóvezetők tankönyve "B" kategóriás járművezetői vizsgához

Business Media Magyarország Kft. Transport Média

szerintem non jó könyv és minden benne van!!

2009. aug. 23. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!