Autósiskola tényleg nem fogad el 3 hónapnál régebbi orvosi alkalmasságit?
Figyelt kérdés
Tavaly csinàltattam de nem volt pènzem a jogsira, most viszont azt mondták 3 hónapnàl règebbi nem jó.2012. nov. 15. 19:33
1/12 anonim válasza:
Ha azt mondják, hogy nem fogadják el akkor nem fogadják el.
2/12 A kérdező kommentje:
De 10 évig érvènyes. Ne dobjak màr ki megint 7000et
2012. nov. 15. 19:39
4/12 A kérdező kommentje:
Tehàt el kène fogadjàk akkor igaz?
2012. nov. 15. 19:44
5/12 anonim válasza:
10 évig érvènyes. - Illetve addig, amíg az orvos megadta.
(Életkor, alkalmassági csoport, stb. szerint.)
6/12 anonim válasza:
3 hónapnàl règebbi orvosi alkalmassàg...... - ja tök mindegy, hogy még 120 hónapig, avagy
120 - 3 hónapig érvényes...
7/12 A kérdező kommentje:
10 èvig érvényes, de mivel tavaly adtàk ki, az autósiskola azt mondta 3 hónapnàl régebbit nem fogad el
2012. nov. 15. 21:22
8/12 anonim válasza:
Te egy szolgáltatást készülsz igénybe venni, ahol ők vannak érted(?) ,nem Te értük.
Bármennyire szigorúak a szabályok, érvényesítsd a vevőt megillető jogaidat.
Amúgy kérdezd már meg, hogy miért kötekednek?
Milyen kategória?
9/12 A kérdező kommentje:
b kategória. tavaly nyáron csináltattam de nem tudtam elkezdeni a tanfolyamot végül. Most szeretném de azt mondták újra kell csináltatnom az alkalmasságit mert 3 hónapnál régebbit nem fogadnak el. Nem értem, 10 évig vezethetek vele de 3 hónapig tanulhatok?!
2012. nov. 16. 00:42
10/12 anonim válasza:
Ne haragudj, én nem járok utána konkrét szabályoknak. Ellenben, ha érdekelt lennék semmiképpen sem fogadnám el!!
Mennyi idő is van a kresz vizsga megszerzéséhez? - Nos bőven több, mint 3 hónap! Akkor milyen alapon követelnek ilyet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!