Hogyha egy repülőgép berepülne Magyarország légterébe, és nem azonosítja magát, csak repül akkor felmenne a légierő és "kikisérné"?
Ilyen esetről még nem hallottam,de remélem a mieink is csak kikisérnék és nem lőnék le.
Gondolom ez az előírás, azonosítás,kisérés........bumm!
Miért kérdezed???
Be akarsz repülni Mo-ra?
11:31-es!
Nem, nem akarok berepülni! Egyrészt nem tudok repülőt vezetni, másrészt már bent vagyok Mo.-n Csak érdekel a téma és hogy tényleg ugy van-e mint a filmekben vagy csak kitaláció!
12:17: ennek a hozzászólásnak értelme az nem volt, olvasd már el légyszi és próbáld meg felfogni h mit írtál!
Egyébként kikísérnék szerintem is, nem is lőhetik le akárhol egyébként sem, mivel nehéz meghatározni hogy hova zuhanna, meg vannak bizonyos körzetek (Paks például) ahol egyébként is rizikós lenne lelőni mert komolyabb gond lehet belőle. Meg a rakéta is drága, itthon ezzel is számolni kell :P
Sehol nem lőnék le, mert nem kockáztatják meg, hogy lakott terület felett....érted...
De ha minden kötél szakad, akkor a Hortobágy, Nagyalföld felé terelnék, szerintem. De egyébként a mi légvédelmünk....áááááááááááááááá 2 percig bírnáááá kábéééé
Ámerikai filmben láttad :D
Sztem itthon ez ugy zajlik, hogy nyomonkövetik aztán jelzik a szomszédos országnak ha arra repül és amikor leszáll akkor kapják el, amugy sztem helikopterrel mennének utánna mivel kisgép...
De ha nagyon alacsonyan megy akkor nem látják ha túl magasan megy sztem akkor meg nem is foglalkoznak vele...
12:30
Rakétát csak a filmekben használnak!!
Minenhol géppuska van vagy légvédelmi gépágyu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!