Robogot ha bemérnek gyorshajtással, hog büntetik meg, ha nem követik? Nincs rendszám, semmi :S
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 00:04
1/11 anonim válasza:
Az ilyen robogókat célzott lövéssel szoktuk móresre tanítani!
Pityke őrmester
2/11 anonim válasza:
Úgy, hogy ha nem álltál meg nekik, akkor keresnek a rendőrök a leírás alapján. Ha esetleg megtalálnak, akkor már nemcsak a gyorshajtásért kell büntetést fizetni...
Ha nem találnak meg, akkor próbálkozhatsz még egyszer :-)
3/11 anonim válasza:
A Pityke őrmesterek elfordulnak ilyenkor! Sehogy, ezért akarják bevezetni a rendszámot.
4/11 anonim válasza:
Pityke őrmester vagyok és nem szeretem, ha átvernek! Az első kérdésre begurultam, de most már simán állíthatom, hogy megúszod egy sima , jó nagy pénzbüntetéssel.
5/11 anonim válasza:
Nem keresnek semmiféle leírás alapján... Mivel nincs semi azonositó mármint a fotón ezért nem is törődnek vele. Kivéve ha nem bankot raboltál és azért mentél gyorsan:D
6/11 A kérdező kommentje:
:Dköszi
2009. júl. 30. 13:15
7/11 anonim válasza:
Semmi nem történik de azért ha SÜN-t látsz akkor lassíthatsz. (SÜN=rendőr)
8/11 anonim válasza:
sok az utakon a 14 éves vérpistike?
9/11 A kérdező kommentje:
inkább pannika :D csaj vok
de csak kérdeztem amugy :D
de be se lehet tartani a40 et robogoval...
felénk nemigen van mérés, de azért... kituja :D hátha én fogok ki egyet :D
2009. júl. 31. 09:24
10/11 anonim válasza:
Ha van motoros járör a közelben akkor azt utánnad köldhetik, egyébként nem szoktak foglalkozni a robogosokkal, csak ha nincs sisak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!