Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » SPáv 4-re hol lehet jelentkezni?

SPáv 4-re hol lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés

Megbuktam 5-ször forgalomba, nem béna vagyok csak nagyon stresszes, túlizgulom és ebből adodóan olyan hibákat vétek amit normál szituációba az oktatóval nem!

Nem is ez lényeg, hol tudok jelentkezni?

Közlekedésihatósági oldalon páva jelentkezés és jelentkezési lap csak páv I. II. III.-ra van, nem értem páv 4 mért nincs a jelentkezési lapon?

2012. szept. 10. 20:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Yeee, ma voltam, és sikerült, simán átmentem, mondták h tök jól vezettem, és feladatatoknál sem volt sok hibám:)
2012. nov. 6. 18:56
 12/15 anonim válasza:

A PÁV4 nem jelentkezős. Vidd magaddal a vizsgán kapott papírt (negatív eredménnyel) és tudsz jelentkezni. Vannak pénzéhes oktatók. Beszéltem eggyel. Direkt csinálják. Nincs több suska, akkor elhúzzák mint a rétestésztát és sikeretelen vizsgák között 6000 forintért adják a 45 perceket (Ez az új óra). Nem kell senkit egyből lenyomni, hogy hányadik. Tudom, a rosszindulatú válaszolók itt mindannyian elsőre vizsgáznának genyó vizsgáztatóval. Heh... nevetnem kell... :)

Ide kell menni: [link]

2019. dec. 7. 16:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Haha, eltelt azota 7 ev.. :) 7 eve vezetek mar.. 4 szer bultam megobudam , aztan mentem at szentendrere.. sajnos nagyon itgulos vagyok, teljesitesi kenyszer.. izgalom alatt rohadtul figyelmetlen..

Rajottem h oktatom lehuzni akart es sok tovabbi orat, ezert nem hagyta h lefizessem anno..

2019. dec. 9. 12:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Azert van sok hibam, latjatok mert mosz is izgulok es elutok mindent, ekezetet luxus vagyok telefonrol hasznalni:Dd az elet egy nagy izgalom
2019. dec. 9. 12:24
 15/15 A kérdező kommentje:

Amugy utolso valaszado!! Honnan kapartad elo ezt a kerdest?:Dd cuki vagy h valaszoltal kissebb faziskesessel 7 ev multan..

Bar a valaszod masoknak IS segithet aki mostanabam jarnak hasonlo cipoben

2019. dec. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!