SPáv 4-re hol lehet jelentkezni?
Megbuktam 5-ször forgalomba, nem béna vagyok csak nagyon stresszes, túlizgulom és ebből adodóan olyan hibákat vétek amit normál szituációba az oktatóval nem!
Nem is ez lényeg, hol tudok jelentkezni?
Közlekedésihatósági oldalon páva jelentkezés és jelentkezési lap csak páv I. II. III.-ra van, nem értem páv 4 mért nincs a jelentkezési lapon?
A PÁV4 nem jelentkezős. Vidd magaddal a vizsgán kapott papírt (negatív eredménnyel) és tudsz jelentkezni. Vannak pénzéhes oktatók. Beszéltem eggyel. Direkt csinálják. Nincs több suska, akkor elhúzzák mint a rétestésztát és sikeretelen vizsgák között 6000 forintért adják a 45 perceket (Ez az új óra). Nem kell senkit egyből lenyomni, hogy hányadik. Tudom, a rosszindulatú válaszolók itt mindannyian elsőre vizsgáznának genyó vizsgáztatóval. Heh... nevetnem kell... :)
Ide kell menni: [link]
Haha, eltelt azota 7 ev.. :) 7 eve vezetek mar.. 4 szer bultam megobudam , aztan mentem at szentendrere.. sajnos nagyon itgulos vagyok, teljesitesi kenyszer.. izgalom alatt rohadtul figyelmetlen..
Rajottem h oktatom lehuzni akart es sok tovabbi orat, ezert nem hagyta h lefizessem anno..
Amugy utolso valaszado!! Honnan kapartad elo ezt a kerdest?:Dd cuki vagy h valaszoltal kissebb faziskesessel 7 ev multan..
Bar a valaszod masoknak IS segithet aki mostanabam jarnak hasonlo cipoben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!