SPáv 4-re hol lehet jelentkezni?
Megbuktam 5-ször forgalomba, nem béna vagyok csak nagyon stresszes, túlizgulom és ebből adodóan olyan hibákat vétek amit normál szituációba az oktatóval nem!
Nem is ez lényeg, hol tudok jelentkezni?
Közlekedésihatósági oldalon páva jelentkezés és jelentkezési lap csak páv I. II. III.-ra van, nem értem páv 4 mért nincs a jelentkezési lapon?
Miért nem fizetted le a vizsgabiztost?Akkor átmégy simán és nem is gáz mert ha állításod szerint tudsz vezetni akkor nehogy már azért ne legyen jogosítványod mert izgulsz egy vizsgabiztostól.Én is ilyen voltam 2 szer meghúztak pedig jól vezettem az oktatóm szerint.Harmadjára lefizettem és átmentem!5 éve van jogsim már több mint 100.000 kilométert levezettem és nem volt balesetem hála az Istennek.
A kérdésre meg:
Ha jól tudom neked nem PÁV vizsgára kel menned hanem Budapestre egy szigorított vizsgára ahol 2 vizsgabiztos lesz és csak úgy vizsgázhatsz vagyis annó nekem így mondta az oktató de miért nem kérdezed meg őt ő biztos jobban tudja mi ilyenkor a teendő!
próbáltam mind az 5 alkalommal... egyik sem volt megkkenhető.. ráadásul 2szer jött a vizsgabiztost ellenőrző forma is... 2-en ültek hátull.. nem olyan egyszerű mármint régen 20 percet vezetsz azt jól van megkented és levan tudva..
50 perc vezetés. 3 parkolás 1 megfordulás.. sokkal többen buknak mostanában... 2szer volt olyan 40 körüli emberből 1-2 ment át aznap...
Na találtam valamit a neten tán ez van most.
A Pályaalkalmassági Vizsga (PÁV)
Ha ötödszörre sem sikerülne a forgalmi vizsgánk, akkor pályaalkalmassági vizsgálatra kényszerülünk!
Ez a vizsgálat egy egy napos bonyolult pszichológiai és vezetési tréning, ahol szakemberek arra kíváncsiak hogy alkalmasak vagyunk-e jármű vezetésére.
A tapasztalat az, hogy a jelöltek nagy többségénél maximum lelki tényezőkre - idegességre - vezetik vissza a sikertelenségi sorozatot, és a PÁV után lehetőséget biztosítanak a tanulmányok és vizsgák folytatására.
Fontos! Sokan a PÁV-ra kerülést kudarcnak élik meg, és ezért elmegy a kedvük. Ne adjuk fel! Tekintsük a PÁV-ot egy állomásnak, ahol az érdekünkben történik minden. Érdemes minél előbb megcsinálni, mert sokszor a vizsgálatokra egy hónapos előjegyzéssel dolgoznak, és gyakran előfordul, hogy kifutunk az egyéves időtartamból!
Azt hála az istennek nem ismerem hogy hol lehet hisz harmadszorra sikerült lefizetnem és átmenni!Hátha valaki tudja!
pl. páv I. megkülömböztető járművekre van..
páv II. vagy III. tehergépkocsira azt hiszem-..
Páv IV. az az 5. sikertelen forgalmi vizsga esetén. és ez kell nekem... csak jelentkezési lapon nem látom feltüntetve..
Erőltetni kell ezt? 5 bukás a forgalomban azt jelenti, hogy nem vagy alkalmas a vezetésre. Jobb lesz, ha utána emberéleteket követelő balesetet okozol, mert beül melléd valaki és izgulsz?
Át kéne gondolni, hogy a közlekedés nem játék, emberek életéért felesz az úton és melletted.
Vagy várni kellene, vagy sétálni és BKV-zni.
teljesen más ha egy haver ül melletted, mint egy vizsgabiztos aki arra vár h hibázz... és annyira koncentrálsz h hibázol is..
akár kit kérdezek többsége le tudta fizetni, úgy meg könnyű már.. nekem ez nem adatott meg.. pesten vezetek ott tanulok.. nem sűrűn fogok bejárni mert utálom nagy tömeget ami ott van..
Nekem sem adatott meg a lefizetés, én is Pesten vezettem. A lefizetés nem megoldás semmire, azért egy tévhit, hogy majd megtanulok egyedül.
Sajnos vagy az oktatód nem jó, vagy az iskolád vagy a nem vagy alkalmas a vezetésre.
Nem kell izgulni, a vezetésnél a nyugodtság elengedhetetlen. Már megszoktad az előbbi alkalmaknál a vizsgabiztos jelenlétét, nem szabad, hogy gondot jelentsen.
Ha van a családban autó és valaki, aki rád szánja az időt és elmegy veled a vizsgaútvonalakon (kérd el az oktatótól) az sokat segítene. Ha járműkezelési problémád van, akkor gyakorolhatna veled. Az biztos, hogy ha ez nem adatik meg, akkor nagyon nehéz, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!