Ugye ezzel nem vagyok egyedül?
Figyelt kérdés
22/L vagyok és most íratkoztam be egy autós iskolába, de még soha nem vezettem autót. Apummal ma délelőtt tanulgattam, de elég gyéren megy:D:D valahogy nem tudom összehangolni a láb-kéz koordinációt + a kanyarodás is nehezen megy, és amint az auto kicsit gyorsulna mondjuk 30-40-re és így tovább, egyböl beijedtem és lefékeztem.:S Normális ez ha életemben először próbáltam autót vezetni? Sok mindenkitől hallottam már, hogy nekik elsőre egyből ment.... hát nekem nem:D:D remélem azért majd javulok:)#feafef
2012. szept. 8. 15:58
1/3 anonim válasza:
Teljesen normális. Aki azt mondja, hogy neki márpedig ment, az hazudik, vagy éppenséggel automatán tanult :D
Mire forgalmi vizsgázol, addigra már természetesen fogod kezelni a technikát:)
2/3 anonim válasza:
kell egy 30 óra és eltudod kezelni a kocsit,megtanulod a kuplungolást stb. Elsőre senkinek nem megy csak szájhősködnek.
3/3 kovpet válasza:
"Sok mindenkitől hallottam már, hogy nekik elsőre egyből ment"
Ja, meg 13 évesen vesztették egy a szüzességüket, 3 fotómodellel egyszerre, a farkuk 25 centi és az apukájuk is erősebb mint a tiéd :) (Női szájhősökre is át lehet írni persze :) )
Az elején mindenki béna. Ha nem így lenne, nem lenne szükség ilyen sok óra vezetésre a jogsi megszerzéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!