Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jó dolognak tartod, hogy a...

Jó dolognak tartod, hogy a rádiós hírekbe bemondják merre lehet traffipaxra számítani?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 16:27
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
100%
Persze,hogy jónak tartom! Hasznos információ
2012. aug. 20. 16:29
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
is-is. aki általában betartja a szabályokat, azoknak persze hasznos, mert előfordul, hogy sietek valahová, és akkor kicsit gyorsabban megyek, de például aki csak kedvtelésből megy gyorsan, azoknál semmi értelme, ha kinn van a trafi, ha a környéken lelassítanak, utánna mennek tovább gyorsan.
2012. aug. 20. 16:33
 3/32 anonim válasza:
100%
Ez természetes dolog!! Én csak remélem, hogy mindig is jelezni fogják! Meg inkább a bűnözőket kergessék a Rend őrei ne egy bokorból kukucskáljanak ki!
2012. aug. 20. 16:36
 4/32 A kérdező kommentje:
Én furcsának tartom ezt. Mert aki felelősségteljes sofőr, az betartja a szabályokat és annak mindegy, hogy hol fotózzák. Sőt, őt le sem fotózzák. De aki nem tartja be a szabályokat, azoknak meg ez egy segítség. És ha azt vesszük, lehet hogy én segítem ahhoz, hogy ne csökkentse le a sebességét, és a következő zebrán az én családtagomat csapja el.
2012. aug. 20. 16:42
 5/32 LidoKain válasza:
a rendőrség oldalán fel van tüntetve, h a hónapban melyik megyében merre fognak traffipaxolni a rendőrök..a változások miatt viszont valóban érdemes hallgatni a híreket, ha valaki gyorsan hajt esetleg :)
2012. aug. 20. 16:44
 6/32 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező igaz lenne amit mondassz ha egy tökéletes világban élnénk de nem ott vagyunk.

Rendőr azért büntet mindenért hogy meglegyen a bevétele!

Mondok egy példát én Debrecen közelében lakom sűrün kellett járnom át a Faraktár utcai vasútihidon ez egy elég meredek hosszu vasútihid 2-2 sávos útal mire átmész rajta és gurulsz le a lejtőn nagyon hamar átléped 50 sebeséget a rendőrök meg rendszeresen erre áltak rá a hid vége melletti parkolóban fotóznak előszeretettel mindig más szinű kis suzukiból.

Itt ha éppen rossz napot fogol ki amikor kint vannak a rendőrök és nem vagy debreceni biztosra veheted hogy kapsz büntetést hiába tartod be a szabályokat

2012. aug. 20. 16:53
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

igen.

Aki a megengedettnél kicsit gyorsabban megy (90 helyett 100-al) az még nem feltétlenül egy felelőtlen száguldozó. Sokkal veszélyesebb ha valaki oda se figyel a többi közlekedőre, telefonál stb...

Persze aki 50-es táblánál megy 90-el vagy még többel azt már szerintem is büntessék meg a rendőrök. De aki ilyen szinten felelőtlen az attól még nem fog jobban odafigyelni ha bemondják a rádióban.

2012. aug. 20. 17:10
 8/32 anonim válasza:
100%
en se tartom jo dolognak.pont amiatt,hogy azoknak a soforoknek kedvez akik mindig gyorsan mennek,es baleseteket is okoz nemelyik.ez olyan dolog mint ha a betoronek kuldenenek sms-t hogy melyik bankba mehet mert ma epp szabad a biztonsagi or,es nincs kamera :D .
2012. aug. 20. 17:12
 9/32 anonim ***** válasza:
0%
Teljes mértékben helyeslem. Ha majd lesz jogsim akkor ne hogy már azért fizessenek muterék, mert drága fénykép készült rólam! :)
2012. aug. 20. 19:47
 10/32 anonim ***** válasza:
65%
Azt is be kéne mondani, hogy melyik buszon járnak ellenőrök. :)
2012. aug. 20. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!