Medosz kérdése:
Traffipaxot be tudják-e állítani két értékre, mivel mind két irányba eltérő sebességkorlátozás van?
Figyelt kérdés
Lakott területen kívül haladtam olyan 90el sebességkorlátozó táblával nem találkoztam. Majd egy kanyar után egy kis bekötő útnál 3 lábúval traffiztak. Majd a rendőrök után úthibák miatt 60as tábla volt kirakva. Ezt nem figyeltem és szépen bele szaladtam 90el. Visszafelé megnéztük csak az egyik oldalban volt kitéve a 60as tábla a másik oldalban nem. A traffipax pont a 60as tábla irányába állt amikor elhaladtam. Az lenne a kérdésem, hogy mivel mind két oldalban eltérő seb.korlátozás van így csak 1 értéket adhatnak meg a traffipaxnak? Mert, ha 60as sebességkorlátozást figyelték akkor a szemből jövők hiába jönnek a megengedett 90el véletlenül is bemérhetik őket. Ezt én így gondolom laikusan. Aki ért hozzá az legyen szíves írja meg, hogy működik a dolog és mire számíthatok?2012. aug. 20. 11:38
1/3 anonim válasza:
30 rongyra számíthatsz nemsokára, ennyi! A szembejövők pedig bőven jöhetnek 90-el, velük nem foglalkoznak.
2/3 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat is, hogy a 3 lábúval nem tudnak távolodókat mérni csak közeledőket. Ellenben az anyósülésre szerelt traffipaxxal amellyel lehet mérni a közeledő illetve a távolodó autókat is. Ez igaz?
2012. aug. 21. 11:10
3/3 anonim válasza:
2 féle traffipaxot használunk, a régebbi fajta is tud érkező és haladó járművet is mérni.
Amennyiben a rendőr fogta a készüléket, akkor nem autómata üzemmódban volt, tehát a kezével irányította rá az autókra, és kézzel indította a felvételt.
Tehát meg tudják csinálni, de valószínűbb, hogy csak a 60-as táblát nézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!