Hová ragasszam a "T" matricát?
az emberem szépen megfogalmazta pár éve: a T azt jelenti, h nem tudok vezetni, és nem is akarok megtanulni. hiszen miért lennél "T"anuló? már megvan a jogsid, nem az oktató kocsijában ülsz, teljes jogú tagja vagy az autós társadalomnak.
nekem cirka 2 hónapja van jogsim, és soha meg nem fordult volna a fejemben, h kitegyek egy ilyen céltáblát az autómra. vannak olyanok az utakon, akiknek már 10 éve van jogsija, mégis merem állítani, hogy néhánynál jobban vezetek.
jó lenne ebből egy felmérést csinálni, amit mr. flash is írt, hogy régi, jó vezetők kitennék a verdájukra, és kiderülne, h az emberek nem azt néznék, h huu, mazsola létére milyen jól nyomja, hanem csak a T villog a szemük előtt, és már el is van könyvelve nyomoréknak.
sztem 2 hét múlva sírva kaparod le 10 körömmel azt a vackot.
de könyörgöm, az ember addig tanulóvezető, amíg az oktató kocsiját vezeti! onnantól, hogy a vizsgabiztos "megfelelt"-et ír a papírjára, már jogosult arra, hogy ne kelljen egy T-betűs autóban bénáznia.
amúgy én nem szemétkedek velük, mert értelme nincs, viszont megvan a véleményem arról, aki így direkt degradálja magát...
tudat alatt is benne van, hogy ott van a T a kocsimon, nekem nézzenek el mindent, mert kezdő vagyok. a vezetési stílusból úgyis lejön az öreg rókáknak, hogy nem a Schumacher megy előttük... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!