Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mielőtt az úttestre nézek...

Mielőtt az úttestre nézek először jobbra vagy balra nézek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Minekutána balról jöhet először jármű bármelyik oldalról indulsz - balra természetesen.

Eddig hogyan élted túl a mindennapokat?!

:O)

2012. aug. 8. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha arra gondolsz hogy gyalog a zebránál akkor: balra-jobbra-balra elindulsz és az úttest közepe előtt újra jobbra nézel. Nekem így tanították az oviban. És sikeresen élek azóta :D Kopp, kopp, kopp.
2012. aug. 8. 20:49
 3/14 kovpet ***** válasza:
83%

Itt nyugszik Kiss Előd,

Ki jobbra nézett előbb,

És csak aztán balra,

Bánta, de már halva.

:)

2012. aug. 8. 23:04
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Az előző vers valami 1941 körüli oktató anyag?

(Ti. akkor tért át magyarország a jobboldaliközlekedésre!)

2012. aug. 8. 23:42
 5/14 anonim ***** válasza:
persze balra nézek előbb,onnan lehet számítani járműre legtöbb esetbe.
2012. aug. 10. 21:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki, igen én is balra néztem idáig is, csak azzal jöttek hogy buta vagyok nem jól tanultam meg mert először jobbra, de nekem van igazam, balra-jobbra-balra, középen jobbra. :D első válaszadó, így éltem túl :)
2012. aug. 12. 01:21
 7/14 anonim válasza:
53%
nem kib*szottul mind1 hova nézel? ha nemjön semmi mehecc oszt kész...-.-
2012. aug. 14. 08:35
 8/14 anonim válasza:
Nem ismered a 100Folk Celsius gyerekdalát?:D "Balra nézek,jobbra nézek,ha nem jön semmi átmegyek!"
2012. aug. 14. 11:02
 9/14 Vizimalac válasza:
Eddig jól csináltad, mert kérdezgetsz. Nincs rossz kérdés, csak buta válasz. Ezért nem ragozom ezt tovább.
2012. aug. 14. 13:47
 10/14 anonim válasza:
Ez egy érdekes kérdés, abból a szempontból, hogy gyalog vagy kocsival közlekedsz? Természetesen először balra a normális, onnan jöhet előbb valami. Én is tudom ezt, de kocsival mégis mindig jobbra nézek előbb. Azért, mert jobbra hamarabb látsz el messzebb, pl.: parkoló autók, stb miatt. De ez nem jelenti azt, hogy nem állok meg, ez csak egy pillanatnyi időveszteség.
2012. aug. 15. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!