Hogyan lehet felújíttatni a házunk előtti járdát? (Budapest XX. Ker. )
Figyelt kérdés
Repedezett a házunk előtt a járda, és ráadásul a középen végig púpos, így a ház alá folyik a víz. Hogyan lehet ezt felújíttatni, hogyan kell megrendelni és kinél? Pénzbe fog ez nekem kerülni?2012. júl. 17. 07:55
1/3 anonim válasza:
A ház előtti járda karbantartása társasház esetén a ház, családi ház esetén pedig a tulajdonos felelőssége.
Ergo hívsz egy brigádot, akik feltörik és újrabetonozzák neked, kifizeted zsebből és már jó is.
Társasháznál pedig a közös képviselőnek szólsz.
2/3 Antimod válasza:
Hallottam már olyat, hogy egy egész utca lakossága összefogott, és lebetonoztatták az egészet. De rettenetes költségei vannak az ilyesminek.
3/3 anonim válasza:
Megpróbálhatjátok rálőcsölni a feladatot az önkormányzat városüzemeltetési cégére, de bizonyára évekig várnotok kell majd. Én ugyan a XVIII. kerületben élek, de önkormányzati forrásból évente csak pár száz méter járdát újítanak fel, gondolom azt is önkormányzati telkek előtt. Így rátok vár a nagy feladat, de érdemes az egész utcát bevonni a projektbe, méretgazdaságossági megfontolásokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!