Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miben látod a legnagyobb...

Miben látod a legnagyobb közúti balesetveszélyt?

Figyelt kérdés

1. Műszaki hiba

2. Saját hirtelen figyelmetlenség, hiba

3. Mások hirtelen figyelmetlensége, hibája

4. Közlekedési szabályok túlzott betartása

5. Közlekedési szabályok megszegése általam

6. Közlekedési szabályok megszegése mások által

2012. júl. 12. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
mindegyik ugyanolyan veszélyes szerintem.
2012. júl. 12. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb balesetforrás motoros és autós tapasztalatom általl: 6., emelett a legveszélyesebbek a határozatlan ,bizonytalan sofőrök akik nem tudják eldönteni egy adott szituációban mit tegyenek pl: kikanyarodjon vagy ne és a vége az lesz h középen marad és torlódást csinál vagy aki nem tudja fékezzen vagy ne és a végén satut nyom te meg belemész.
2012. júl. 12. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Abban látom, hogy minden szerencsétlennek adnak jogosítványt
2012. júl. 12. 15:05
 4/8 intrepid ***** válasza:
A legveszélyesebb forgalmi helyzet az előzés, ittas vezetés 0.3ezrelék felett, telefonálás. Vezetésre alkalmatlanság.
2012. júl. 12. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Van erre statisztika,ez nem hitkérdés.Gyorshajtás,elsőbbség meg nem adása ezek vezetnek.
2012. júl. 12. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Legveszélyesebbek:

- Hétvégi sofőrök, minimális rutinnal, de annáln agyobb önbizalommal

-Suzukival kettespadlótiltásig műmájerek előzgetései hasztalanul(pl 100-al haladó autót előzni) (Suzuki helyett lehet akármilyen lelakott 20 éves bontószökevény

-Idióta hivatásos sofőrök, akik csak tolják neki, mert hajtják őket

2012. júl. 12. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

1.A túl dinamikus vezetés.Előzget,nyomja neki,le villog,mindig siet és ideges,agresszív.

2.A figyelmetlen,amatőr,hétvégi vezető ,friss jogsis.Nem tudja,hogy mikor kinek van elsőbbsége ezért bizonytalan.

2012. júl. 12. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:

A bénák által okozott torlódásból legfeljebb szitkozódás lesz, de nem baleset. Hogy valaki emiatt idegeskedni kezd, és nem figyel, aztán baj történik, azt már a figyelmetlenség kategóriába tenném.

A közlekedési szabályok "túlzott betartását" meg nem is értem, hogy kerül ide. Egyáltalán mi az, hogy túlzott? Ha én 30.-cal megyek mert olyan tábla volt, valaki meg türelmetlenül megelőz és karambol lesz a vége, szerintem nem miattam történt a baleset. Jött volna szépen 30-cal, káromkodhatott vagy dudorászhatott volna vérmérséklettől függően, és nem lesz semmi baj.

2012. júl. 15. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!