Miben látod a legnagyobb közúti balesetveszélyt?
1. Műszaki hiba
2. Saját hirtelen figyelmetlenség, hiba
3. Mások hirtelen figyelmetlensége, hibája
4. Közlekedési szabályok túlzott betartása
5. Közlekedési szabályok megszegése általam
6. Közlekedési szabályok megszegése mások által
Legveszélyesebbek:
- Hétvégi sofőrök, minimális rutinnal, de annáln agyobb önbizalommal
-Suzukival kettespadlótiltásig műmájerek előzgetései hasztalanul(pl 100-al haladó autót előzni) (Suzuki helyett lehet akármilyen lelakott 20 éves bontószökevény
-Idióta hivatásos sofőrök, akik csak tolják neki, mert hajtják őket
1.A túl dinamikus vezetés.Előzget,nyomja neki,le villog,mindig siet és ideges,agresszív.
2.A figyelmetlen,amatőr,hétvégi vezető ,friss jogsis.Nem tudja,hogy mikor kinek van elsőbbsége ezért bizonytalan.
A bénák által okozott torlódásból legfeljebb szitkozódás lesz, de nem baleset. Hogy valaki emiatt idegeskedni kezd, és nem figyel, aztán baj történik, azt már a figyelmetlenség kategóriába tenném.
A közlekedési szabályok "túlzott betartását" meg nem is értem, hogy kerül ide. Egyáltalán mi az, hogy túlzott? Ha én 30.-cal megyek mert olyan tábla volt, valaki meg türelmetlenül megelőz és karambol lesz a vége, szerintem nem miattam történt a baleset. Jött volna szépen 30-cal, káromkodhatott vagy dudorászhatott volna vérmérséklettől függően, és nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!