Gyorshajtásért közmunka ez komoly?
Tegnap Pécset a belvárosba motoroztam 30km/h helyet 40km/h mentem, és meg büntettek.
Egyik ismerősömet el kapták, először fizetnie kellet, aztán még 1x el kapták, és közmunkára kellet mennie.
Nem tudtam hogy 30 a sebesség korlát a belváros bizonyos részein, és ha még 1x elkapnak, akkor engem is el küldhetnek közmunkára 17 évesen ?
Az meg szintén nem a rendőr hibája, hogy magas a büntetés.
Amúgy elárulom, németeknél 110-es táblánál 130 (amiért itthon még pont nem büntetnek) az egy havi fizetés (német viszonylatban). Amerikában meg nemhogy pénzbüntetés van, ha egy bizonyos limitnél több %-al átléped a megengedett sebességet mérlegelés nélkül bevisznek éjszakára a hűvösre...
1. nem dolgoznék soha ingyen.
2. Csak normális fizetésért, ami magyarországon nincs.
3. Még iskolába járok, 1 évem van vissza.
Tisztelt Kérdező!
(Ha nem Magyarországon születtél, illetve siket vagy, bocsánat)
De mi a f*szért jársz iskolába? Nem vagy képes egy helyesírási hibától mentes mondatot leírni? Ne azon járjon az eszed, hogyan úszod meg a büntetést, hanem azon, hogyan használd szép anyanyelvünket helyesen.
Ui. Magyarország nagy betű, még akkor is, ha sz*rban van!!
Nincs normális diák munka, csak kukorica címerezés.
Utolsó b*zdmeg, a szép magyar anyanyelvünket.
1. nem dolgoznék soha ingyen.
2. Csak normális fizetésért, ami magyarországon nincs.
ezzel mindenki így van, csak nem mindenki teheti meg. :|
És mi a nem normális a címerezésben? Többen túlélték már.
Az van, hogy lusta vagy. Lusta vagy nézni a táblát, lusta vagy megkeresni a büntetés árát, és lusta vagy ledolgozni közmunkában. Isten hozott a való világban, ahol ha hibázol, annak időnként következménye van, és ha dolgokat akarsz, akkor meg is kell dolgozni értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!