Ha a biciklimen nincs lámpa, akkor faluban meddig bicózhatunk napközben? Amíg világos van? Vagy ez nem ettől függ?
Nincs lámpa a bicómon, és a rendőr szólt érte múltkor. Kedves volt, aranyos, nem volt bunkó, de mégsem akarom jobban feldühíteni. :D Nem tudom az erre vonatkozó szabályokat, valaki felvilágosítana?
Köszönöm!
15/L
Nekem vagy 3van, és 24/7-ben tolják. ;)
Dokik szerint eddig 5x kellett volna meghalnom, de csak 1x sikerült olyan másfél percre.
Mázlista vagy. :)
Ötször? Ajjajj... miket csináltál Te eddig?
tényleg vegyél egy lámpát. többe kerülne a büntetés.
vidéken ha minden szabálytalan biciklist megbüntetnének a rendőrök akkor estére sem végeznének. némelyik életveszélyesen tud közlekedni (tisztelet a kivételnek). múltkor pl. a főutcán megyek és egy kb.10-12 éves kisgyerek mint aki se lát se hall körbenézés nélkül teker ki az útra a kapubeállójuktól. az volt az egyetlen szerencsém hogy nem jött szemből senki így átránthattam a szembesávba az autót. ha jönek szemből akkor valószínűleg én lettem volna az esti híradó legfőbb híre. de nem csak gyerekek, az emberek nagy része nem figyel oda.
5éves koromban volt egy autóbaleset, akkor fél óra alatt vágtak ki a tűzoltók a roncsból és nem lett semmi bajom, 14évesen egy másik, azt megúsztam pár zúzódással, de az akkori barátnőm meghalt mellettem.
A többi az 3 motorbaleset az elsőt megúsztam egy kulcsonttöréssel, a másodikat 3 törött 4 repedt bordával és egy agyrázkódással, az utolsónál viszont sokkos állapot és szívleállás lett a vége.
Mindezt 23év alatt. :) Szóval a biztonsági öv ezekhez képest nevetséges. :)
Köszi, régen volt már. :)
Egyébként nem félek, mert hozzátartozik. Ezért van minőségi bukóm, meg normális motorosruhám, és ezért figyelek oda vezetés közben. Simán elüthetne egy busz is mikor gyalog vagyok, vagy elcsúszhatnék a fürdőben, felesleges ezen aggódni. :)
De azt mondták már páran hogy Bear Grylls hozzám képest sehol sincs. :D
Amúgy kicsit eltértünk a tárgytól.
Igen, igazad van, tulajdonképpen ha meg kell halnunk, úgyis meghalunk, én ebben hiszek. De valamilyen szinten bennem van a félelem és az óvatosság. De ennek ellenére is olyan szívesen kipróbálnám a motorozást valami jó nagy sebességen... vagy olyan szívesen kiugornék ejtőernyővel egy repülőből.
Igen, eltértünk... akkor nem faggatózok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!