Mikor, és hogyan kell a csúsztatott kuplungot, egyáltalán kuplungot használni?
Sziasztok! Most kezdtem vezetni, és hát örülök, hogy elindulni el tudok. De az oktatóm folyton a csúsztatott kuplunggal jön, hogy azt kell használnom, megállásnál, stop táblánál, y fordulásnál, szinte mindennél, de HOGY KELL? Megállásnál, hogy van a sorrend; fék és utána kuplung, de gyalogátkelőhelynél meg a táblánál meg máshogy van...Az oktatóm rendes, de ezek a folytonos ordibálásai, mikor nem jól csinálok valamit, amúgy meg nagyon jó pofa, de ilyenkor...nem tudom ő miért nem tudja felfogni, hogy életemben először ülök autóban!
Légyszi segítsetek az elméletnél, nekem fejben mindig könnyebb először mint gyakorlatban!
Anyám 20 éve így csinája és még semmi baja nem volt az autónknak. Fos, gagyi szuzuki ráadásul, nem egy szuper autó. A Nissannal mondjuk már máshogy csinálja, mert az számukra "luxus autó", de a Szuzukinak nem árt :D Ilyen téren suzuki-zsiguli a jó kocsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!