Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mekkora összegű büntetésre...

Mekkora összegű büntetésre számíthatunk?

Figyelt kérdés
Tegnap barátnőmmel mentünk volna a buszhoz, de közben volt 1 zebra.. Jöttek az autók vártunk, aztán megálltak és általában utána vált át a zebrán is a lámpa zöldre.. Nos vártunk egy picit, aztán elindultunk, még piros volt a lámpa, egyszer csak előbukkantak a rendőrök levillogtak minket, de közben a lámpa is átváltott zöldre.. A rendőr oda hívott kiugrott a kocsiból, aztán semmi köszönés semmi, és egyből elkezdett magyarázni, hogy 2 feljelentés lesz, 30-tól kezdődik úgy számoljanak.. Lehet kivenni a szem. igazolványokat meg a lakcímkártyákat.. Közben megnéztem a telefonon az időt, mert a busz már ott volt, és megkérdeztem mennyi ideig fog tartani, mert vidékről voltunk fent, és a busz már bent állt. Erre a válasza az volt, hogy Igen? Akkor pakoljon ki mindent a zsebeiből, a telefont szedje szét leellenőrizzük azt is.. Közben meg amikor ment a busz mellettünk poénkodott, hogy itt megy a buszuk?? Hát.. Nagyon vicces volt mit ne mondjak.. a Barátnőm még tanuló de elmúlt már 18 éves. Még lehetséges, hogy megússza felszólítással??

2012. jún. 23. 10:32
1 2
 11/13 kiflitolvaj ***** válasza:
Van panaszirodájuk, a bírságot nem fogjátok megúszni, de én biztos nem hagynám ki. Nekem egyszer volt egy incidensem, amikor a rendőrcsaj "lehülyegyerekezett" és meglökött. Csak azért nem vertem pofán, mert egyenruhában volt. Fel is akartak jelenteni, de mondtam, hogy ez kölcsönös lesz, mert még hárman voltak velem a kocsiban. Azt mondtam neki, hogy ha kapok valamit, akkor a jogászunk benyújtja a keresetet. Aztán nem jött levél tőlük... Sajnos rengeteg a paraszt rendőr.
2012. jún. 23. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Bezzeg ha nyilt utcán megtámadnának titeket, kiakarnának rabolni, sehonnan sem bukkannának fel rendőrök. Undorítóak az ilyenek. Hányok tőlük. Szánalom..
2012. jún. 23. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem állhat minden utcasarkon rendőr... Én is már sokszor átmentem piroson zebránál, amikor láthatóan a kutya sem jött, mégsem lettem megbírságolva. Ha úgy tetszik, ez bizonyítja, hogy nem direkt a zebráknál lebzselnek...
2012. jún. 23. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!