Hol tudom megnézni hogy mi lehet az elsősegély vizsgán?
Tanfolyamara nem fogok menni ez hosszú téma... itthonról kell bemagolnom és megtanulni a fogásokat. Vmi jó kis oldalt tudtok ahol egybe van szedve minden jól?
Előre is kösz!
Úgyse mész oda, mert ha valamit elrontasz, te vagy a hibás.
Hívod a mentőt. Ha későn jön, legyen ő a hibás, ne én.
Nekem azt tanították, hogy mindenképpen kezdjem el a reanimálást. Inkább törjem el 3 bordáját, ami rendbe hozható, mint hogy ott álljak és nézzem amint BIZTOSAN meghal.
A magam részéről nem bírnám tehetetlenül nézni a sérültet, de ti tudjátok...
én is az elsősegélyhely nevű helyen tanultam. marha jó fej a fickó, iszonyatosan jól megtanította a dolgokat kevés idő alatt.
kb januárban voltam vizsgázni, de még ma is tudom, hogy mi a menete a vizsgálatnak, újraélesztésnek, tudom a stabilt is. ha meglátok egy balesetet, fejben mindig előszedem, h mit kéne csinálnom. volt, hogy egyszer mérgemben majdnem odamentem egy közúti balesethez, mert láttam, hogy egy fickó fekszik a földön, és a két autós, akik gondolom benne voltak a balhéban csak nézték.
persze semmi közöm hozzá, tehát nem pofátlankodtam oda, viszont ha valaki összeesne az utcán, akkor legalább meg tudnám állapítani, h él-e, hal-e... ha kell, akkor újra is éleszteném, mert perceken múlhat az ember élete.
a legjobb lenne, ha keresnél egy havert, akinek megvan már a vizsgája, h legalább a stabilt meg a kötözéseket mutassa meg.
ha életedben először akkor látsz babát, akkor tuti eltöröd az összes bordáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!