Vak ember is vezethet autót?
Tegnap megyek kifele Pestről a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton. Az ötvenes szakaszán (Köki Terminál környéke) természetesen 50-el (illetve valamivel felette. GPS szerint 55-tel, óra szerint 60 környékén). Mögöttem egy bömös jön a nyakamon, jobbra-balra rángatja a kocsit, majd mit sem törődve a záróvonallal, szembe jövő forgalommal kilő.
Azt tudom, ehhez a márkához gyárilag adnak roki kártyát. De vakoknak is? A tábla nem bújt fák lombjai közé.
Kérdező,tökjó hogy kiírtad magadból a fájdalmadat meg minden.
De ha mindenki írkálna,akivel előfordult hasonló eset tudod milenne itt?
Mindenesetre hogy kicsit megnyugodj: CSÚNYA BMW-s!!
záróvonal???az csak egy fehér folyamatos csík az úton,semmi fifikai test nem akadályoz hogy elmehessek a tötyögő,a KRESZ szabályait maradéktalanul betartó suttyók mellett!!!időre kell menni,mert a kuváimat akkor nem tudom a másik fizető kuncsafthoz időre leszállítani!!ez van emberek,ezt kell szeretni.XD XD
ezt gondolja az segggferjű strici,aki az ilyen szärokat vezeti az utakon.ez nem vak,egyszerűen segggig ér a homloka,meg abba a törölközőbe törli a tar fejét,amibe előtte segggét!!az ilyeneknek nemhogy jogosítványt,még kocsit se adnék a kezébe.bár lehet a jogsi az vmeilyik rendőrségi széfbe pihen,de egy csikzsebből előkapott Deák arckép megoldja ezt a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!