Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vak ember is vezethet autót?

Vak ember is vezethet autót?

Figyelt kérdés

Tegnap megyek kifele Pestről a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton. Az ötvenes szakaszán (Köki Terminál környéke) természetesen 50-el (illetve valamivel felette. GPS szerint 55-tel, óra szerint 60 környékén). Mögöttem egy bömös jön a nyakamon, jobbra-balra rángatja a kocsit, majd mit sem törődve a záróvonallal, szembe jövő forgalommal kilő.

Azt tudom, ehhez a márkához gyárilag adnak roki kártyát. De vakoknak is? A tábla nem bújt fák lombjai közé.

2012. jún. 4. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vak volt, hanem szellemi fogyatékos. Ilyen sutyerákok mindenütt vannak, sajnos ez van.
2012. jún. 4. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valakit nem nagyon érdekelnek a szabályok, még nem vak.
2012. jún. 4. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vak ember nem vezethet autót. Retardált igen.
2012. jún. 4. 13:55
 4/8 A kérdező kommentje:
3: Az a vicc, hogy neki is ez a véleménye. Csak neki én vagyok a retardált, hogy nem engedem száguldani a lovait.
2012. jún. 4. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd csak szétszalad a ménes.
2012. jún. 4. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,tökjó hogy kiírtad magadból a fájdalmadat meg minden.

De ha mindenki írkálna,akivel előfordult hasonló eset tudod milenne itt?

Mindenesetre hogy kicsit megnyugodj: CSÚNYA BMW-s!!

2012. jún. 5. 05:13
 7/8 anonim ***** válasza:
a kérdésre válaszolva: IGEN! mivel nagyon sok vakember vezet......
2012. jún. 5. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:

záróvonal???az csak egy fehér folyamatos csík az úton,semmi fifikai test nem akadályoz hogy elmehessek a tötyögő,a KRESZ szabályait maradéktalanul betartó suttyók mellett!!!időre kell menni,mert a kuváimat akkor nem tudom a másik fizető kuncsafthoz időre leszállítani!!ez van emberek,ezt kell szeretni.XD XD

ezt gondolja az segggferjű strici,aki az ilyen szärokat vezeti az utakon.ez nem vak,egyszerűen segggig ér a homloka,meg abba a törölközőbe törli a tar fejét,amibe előtte segggét!!az ilyeneknek nemhogy jogosítványt,még kocsit se adnék a kezébe.bár lehet a jogsi az vmeilyik rendőrségi széfbe pihen,de egy csikzsebből előkapott Deák arckép megoldja ezt a problémát.

2012. jún. 6. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!