Küldenél SMS-t nem létező traffipaxról a rádiónak?
Figyelt kérdés
Mert ha tényleg ott van, akkor azt úgyis beküldi más, így viszont több helyen tartanák a megengedett sebességet a közlekedők.2012. máj. 31. 10:33
2/10 anonim válasza:
Nekem is megfordult már a fejemben! Ha minden 3. traffihír kamu lenne, akkor még a 2/3-a valós, tehát az autós lassítana. Tehát támogatandó ez az ötlet!
3/10 anonim válasza:
G.eciség ez az ötlet. Remélem bemérnek.
4/10 kiflitolvaj válasza:
:) Engem nem nagyon érintene, CD-t szoktam hallgatni, városban tartom a forgalom ritmusát, országúton 100-110 körül megyek, pályán pedig 140-150. Ha mégis sunyiznak valahol, akkor az interceptor teszi a dolgát. Havonta 5-6000 km-t kocsikázok, blokkoló nélkül majdnem minden hónapban 30 ezret fizettem nevetséges helyeken történt bemérésekért, de azóta egy csekk sem jött. Tudom, tudom majd jól betiltják nemsokára, de ez sem érdekel, találékony vagyok.
5/10 anonim válasza:
Hülyeség az ötlet. Mert a rendőrség arra utazik hogy minél több gyorshajtót vegyen le lével.. Miért küldenének nem létező smst? hogy az amúgy is padlón lévő gazdaságot egy kicsit még hátrtátassuk?! Nagy ötlet.. Úgy sincs elég gondja baja nyűgje az embereknek. Én már rettegve szállok be az autómba ha megyek valahová és úgy teszem le a kocsikulcsot hogy közbe azt gondolom" remélem talán ezt a napot megúsztam bírság nélkül.
6/10 anonim válasza:
Általában a helyi rendőrség is bejelenti, hogy hol fognak mérni, mert hivatalosan nem a pénzbehajtás ezeknek az akcióknak a célja.
7/10 anonim válasza:
ja.egy darabig jó is lehet,de nem tart örökké.valaki farkast kiált és nincs veszély az legközelebb a komolyat se veszi figyelembe és hoppá jön a csekk,de jogosan.én személy szerint betartom a sebbésséghatárokat,meg útálom a pl a 30-as táblánál seggbe kukizó autósokat.nem hülyeségből van az oda kitéve.
(aki meg ""-be másol vmit nekem,azt meszeljék le oszt űlje le,dolgozza le,vagy fizesse ki vagy mit tom én):D :D
8/10 A kérdező kommentje:
"legközelebb a komolyat se veszi figyelembe"
Szerintem meg pont ellenkezőleg. Kénytelen lesz mindenhol figyelni.
2012. máj. 31. 21:02
9/10 anonim válasza:
Figyelj, saját tapasztalataim szerint mindenki úgy vezet, hogy tudja, hogy hol szoktak általában mérni, amikor arra a helyre ér, akkor lelassít, megnézi, hogy van e kocsi, aztán ha nincs akkor megy egy kényelmes tempót. Én pl sosem hallgatom a rádiót.
10/10 anonim válasza:
Íme egy mártír!
Aki a saját pénzén tesz a közlekedés biztonságáért! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!