Bűntettek meg már valakit gagyixenonért?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 16:56
2/8 A kérdező kommentje:
Ismered az illetőt? Mennyi volt a bírság?
2009. jún. 30. 19:11
5/8 anonim válasza:
Igen! Az ismerősömet! Pénzbírság (nem szeretnék hülyeséget mondani, a pontos összeget nem tudom, pár tíz ezer) + elvették a forgalmit. Újból le kellett vizsgáztatni az autót (természetesen előtte visszatenni az eredeti lámpát). Az indok: engedély nélküli átalakítás az autón. Nem az első eset volt, hogy rendőrbe "ütközött". Sokszor csak figyelmeztették miatta, egyszer találkozott egy szigorúbbal. Sajnos ez olyan, mint a lutri. Elvehetik fóliázásért, sportkormányért stb. is (ha nincs róla műbizonylat).
6/8 anonim válasza:
Közúti ellenőrzéskor- amennyiben a gk.-id rendelkezik érvényes mszv vizsgával,zk,..stb(tehát papírjai rendben vannak)- a rendőrnek SEMMIFÉLE
jog ill. hatásköre nincs arra,hogy az autódat műszakilag buzerálja,kötözködjön,esetleg
büntessen,hiszen majd ő fejből vágja,hogy tip.évj,alvázsz...stb alapján,hogy milyen lámpával szerelték az autót..:))(erre CSAK az NKH emberinek van joga)ő max föltételezhet vmit,és elküldhet időszakos műszki
felülvizsgálatra.Léteznek viszont mobil műszaki állomások,(police,nkh 1szerre!)egy ilyennél viszont előjöhet a cumi...
7/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom, ahogyan az utolsó írta!
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, most büntettek meg érte...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!