Lehetett bennem még alkohol?
Figyelt kérdés
Buli volt egy hete és kocsival mentem. Ittam egy sört 20 órakor, egyet 21:30-kor és egy harmadikat 23:30-kor. Elég nagy darab vagyok, 110kg és 20 éves. Hajnali fél négykor ültem volánhoz. Teljes mértékben józannak éreztem magam és ezt ott le is ellenőriztük, de ha tegyük azt, megállít a rendőr, mutatott volna valamit a szonda? Szerintem nem, de nagyon bánt ez a dolog, mert egyébként elég felelősségteljes vagyok és véletlen se vezetek részegen, vagy fáradtan. Köszönöm előre a válaszokat!2012. máj. 27. 20:35
1/7 A kérdező kommentje:
4,5%-os sörről van szó.
2012. máj. 27. 20:38
2/7 anonim válasza:
ha azt veszed alapul, hogy 1 sör lebontása 3 óra mozgás akkor biztos, hogy bejelzett volna a szonda 1kicsit, de ha elmúlt és nem történt semmi akkor felejtsd el. Én is nagy alkesz vagyok de ha tudom, hogy 3,30-kor kocsiba ülök akkor a 23,30-ast már nem ittam volna meg
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Nem így terveztem én se, csak volt egy kis baleset és havert el kellett vinni.
2012. máj. 27. 20:44
6/7 anonim válasza:
Biztos volt még valamennyi. De ezen ne rágódj. Örülj hogy nem szondáztattak rendőrök, amúgy meg a reakcióidőd kétlem hogy befolyásolta volna az a kis alkohol ami még benned volt...
Nekem is volt olyan hogy ittam egy sört aztán kb 3 óra múlva vezettem. Mikor már hazaértem jutott eszembe hogy ittam egy sört pár órája...
7/7 anonim válasza:
egyik haverom este elment iszogatni a tesójához,kb 10 óráig megivott 1 viszkikólát meg 2 sört.utána hazament,vacsorázott és lefeküdt aludni,másnap délelőtt 9kor autóba ült megállította a rendőr és még kijelezte a szonda,pedig 120 kiló és 190 magas (igazi mackó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!