Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Először irányjelző, aztán fék...

Először irányjelző, aztán fék vagy először fék aztán irányjelző?

Figyelt kérdés
Ha jobbra akartok kanyarodni,és mennek utánatok melyik a helyes sorrend szerintetek?
2012. máj. 26. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Irányjelző alöbb ha nem akarod a többiekre hozni a szivbajt.
2012. máj. 26. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát én azt mondanám hogy helyzetfüggő.

Nemegyszer jártam már úgy hogy fékezés nélkül kanyarodtam mert városban gyors volt a forgalom azon az úton amiről kanyarodtam :D

2012. máj. 26. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Dehogy helyzetfüggő. Indexeléssel jelzed a kanyarodási szándékod, ez igy kezdődik. Egy kivétel van ha a főút amin haladsz kanyarodik, de ez nem minősül kanyarodásnak, csak ha a főútról letérsz.
2012. máj. 26. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Először index, aztán fék.
2012. máj. 26. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindig először index, aztán fék.

Az index kirakásával azt jelzed a mögötted lévőnek, hogy a te autód mozgásában valami változni fog, ezért időben fel tud rá készülni. Megnöveli a követési távot, ha szükséges fékez, stb.

Az olyanok akik előbb fékeznek, aztán indexelnek, sokszor a szívbajt hozzák rám egy egy városi kocorászásban.

2012. máj. 27. 03:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt tanítják a kresz oktatáson.Te hol voltál akkor?Ha nincs jogsid,csak kiváncsi vagy akkor bocsi.
2012. máj. 27. 08:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Kézenfekvő...
2012. máj. 27. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Először fék?? " Mi az anyádnak fékezel??"

aztán index? " Jaa! Csak le akar kanyarodni a barom..."

2012. máj. 28. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:

utolsónak:

És mi van akkor ha pl adott helyen max megengedett sebességgel, 60-al döcögök, egymást követően 3 lehajtási lehetőség(egyik ilyen kapualj szerűség) És fékezés előtt irányjelzőzzek??

Azt akkor meg anyáznak hogy mér nem kanyarodok.

Ne ilyenkor szépen fék, aztán irányjelző, aztán he kell akkor még fék és kanyar.

Ezért helyzetfüggő a dolog.

2012. máj. 28. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!