Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Voltál már szemtanúja bármifél...

Voltál már szemtanúja bármiféle balesetnek, gázolásnak, ütközésnek?

Figyelt kérdés
Mi történt?

2012. máj. 19. 19:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem irigyellek benneteket,megértem hogy senki nem szeret ilyet látni..Jöjjenek az én átélt eseteim:

1989ben a telken voltunk nagypapámmal,mikor hangos fékcsikorgás,(egy kanyar van előttünk) odakaptam a fejem,egy Wartburg sodródott éppen ki az árok felé,elkezdett a parton hemperegni,a srác nem volt bekötve,kiesett a kinyíló ajtón,és mint egy rongybaba becsapódott. Szerencséje volt,hogy nem került a kocsi alá. Törésekkel és zúzódásokkal megúszta.( Mint kiderült,egy darazsat akart kihessegetni. Mikor kiesett és elült a por,segítségért kiabált. Még ma is emlékszem a kétségbeesett kiáltására.)

Zsákban letakart halottat többször láttam. De ami emlékezetes,az amikor hazafelé tartottam iskolából,talán 7-es koromban,a főúton egy zebra után egy fekete Ford kereke alatt láttam egy idős néni fejét..

A házunk egy éles kanyarban van,ami után nem messze van egy temető. A mi kapubejárónk előtt mennek át sokan az úton,akik a temetőbe mennek. Zebra nincs. Jópár éve egy idős bácsi is át akart kelni,de egy gyorshajtó elgázolta. Én éppen kint hintáztam az udvaron,láttam amint nekicsapódik a bácsinak az autó,erőtlen kiáltás,majd arra emlékszem a bácsika locsolókannája az udvaron a hintám elé esett.. Megkövültem.. Anyám rohant mentőt hívni.. Szerencsére a bácsi súlyos sérülésekkel túlélte.( kettős nyílt lábszártörés,stb..)

A legdurvábbat tavaly nyáron láttam,egy motoros srác kölcsön motorral nekicsapódott egy szabálytalanul bekanyarodó kisbusznak.. Olyan 100 körül ment,láttam amint fékez,nekimegy,lerepül,sisakja leesett,és a földet érés után mozdulatlan maradt.. Azonnal meghalt. Aznap este nem tudtam aludni,ha becsuktam a szemem ott láttam magam előtt a balesetet.. [link]

2012. máj. 21. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!