pneumatikus alatt az olyan autót érted, aminek van egy sűrített levegős tartálya, és az hajtja gyakorlatilag a motort? Ha igen, akkor nem lehet rossz, majd 20-30 év múlva amire kiforrja magát , mert még elég gyerekcipőben jár a koncepció (persze csak ha az olajlobbi nem dobja a süllyesztőbe, a támogatókra meg nem dob 2 méter földet)
2012. máj. 11. 19:20
2/5 anonim válasza:
Öhm... Jobb lehet, mint az elektromos autó, ha van valamilyen pöfögő, szuszogó hangja. Nekem nincs jogsim, bringával járok, de az elektromos autók baleset veszélyesek a biciklisekre nézve. Nincs hangja, megijedtem tőle, hogy mi a franc az, ami gurul mellettem...
2012. máj. 11. 20:58
3/5 anonim válasza:
Igazából ez is csak az energiatárolás egyik módja, ahogy az akkumulátor, csak mondjuk áramot könnyebb találni bárhol, mint az ezekben szükséges nyomást előállítani képes kompresszort. Ettől függetlenül majd eldől, melyik megoldás válik be jobban.
Előző: Tegyél tükröt a bringádra. Nekem is van, és nem lepnek meg hátulról. Nehogy már ezért legyen balesetveszélyes az elektromos autó.
2012. máj. 11. 21:16
4/5 anonim válasza:
Elektromos kocsi jobb hatásfokú és nagyobb a hatótávja. Problémás az ilyen kocsi sűrítéskor nagyon felmelegedő tankja és táguláskor nagyon lehűlő fagyos motorja.De ha mondjuk kocsiba épített kompresszor lenne ,akkor elég lenne csak egy hálózati áramforrás ennek a működéséhez,nem kellene pumpa után rohangálni.
Ahogy látom a gyártók inkább az akkus-elektromos megoldás felé mennek.
2012. máj. 11. 21:46
5/5 anonim válasza:
2.-es ! ma már biztonsági előírás hanggenerátor beépítése elektromos autókba ..ez nem lehet probléma ..:) csak ha menet közben telefonálsz ,vagy fej(fül) hallgatóban zenét hallgatsz mint sok gyalogos.. és álmodozva megy át a zebrán feltartva a forgalmat ...na az balesetveszélyes ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!