Balesetet okoztam, mi lehet a következménye?
Ha az első eseted volt akkor valószínűleg megúszod egy ejnye-bejnyével. Nem kell különösebben izgulnod, ajánld fel a kár teljes mértékű megtérítését a kárt ért fél számára és kérd meg, hogy vonja vissza a feljelentését. Ha pedig ügy lesz belőle, akkor peren kívüli megegyezéssel, de nem hiszem, hogy ebből túl nagy történet legyen.
Nekem is levitték a tükröm, majd amikor utolértem a gyereket a benzinkúton és nekiállt velem hőbörögni én meg lecsaptam, majdhogynem engem csuktak le ónbíráskodásért, bíró meg ügyvéd haveroknak köszönhetem az egész megúszását... Magyar jogrendszer...
"Magyar jogrendszer..."
??
Világon mindenhol ilyen a jogrendszer, a höbörgés és a lecsapás nem egy kategória.
Ha ragaszkodsz ahhoz hogy nem vetted észre akkor pénzbirság és estleg kártalanitás. Ha elismered hogy tudtál róla és mégis tovalibbentél akkor lehet komolyabb büntetés is.
Szerintem ha:
- úgy előzöl, hogy nem férsz el
- nem veszed észre, hogy lekoccoltál egy autót előzés közben
Akkor add vissza a jogsidat sürgősen önként.
"Nekem is levitték a tükröm, majd amikor utolértem a gyereket a benzinkúton és nekiállt velem hőbörögni én meg lecsaptam, majdhogynem engem csuktak le ónbíráskodásért, bíró meg ügyvéd haveroknak köszönhetem az egész megúszását... Magyar jogrendszer..."
Kimostak egy bűncselekményből, és még a rendszert szidod... no comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!