Megbüntethetnek engem is?
Pihenőidő be nem tartása, gratulálok!
Utána meg majd elalszol vezetés közben és nekimész egy embernek!
300.000-400.000 Ft-os fizetés nem elég?
Ez nem az én ötletem volt hidd el hanem fönöki parancs
amit most persze nem ismernek el
ha meg nem tudsz a kamionozásról nem kell választ írnod ugyanis ha az egyik vezet a másik alhat mellette.Ez nem egy kezes okostojásbarátom hanem 4kezes de gondolom fogalmad sincsen arról miről is beszélek.Ugyhogy ha nem tudsz válaszolni inkább ne reagálj.köszi
Ha elolvasnád a kommentemet akkor talán megértenéd de sajna elég értetlennek tünsz.Ugyhogy teljesn mindegy mit írok.Amikor olyan országban élünk ahol a szabálybetartás nem ismert nem tudom mit vered magad a földhöz??
De nem is érdemes rád szót fecsérelni amíg nem tanulsz meg olvasni.Mint írtam már míg az egyik vezet a másik alszik míg a másik vezet akkor meg én alszok.Tehát magyarul mindenkinek megvan a pihenőideje csak a kamion nem áll meg.De nekem aztán mindegy okoskodhatsz itt tovább.Nem sokra mész vele.Majd szólj ha megértetted a kérdést és a kommenteket.üdv
Tévedsz!
Azok a szabályok azért vanak, hogy a tagállamok közöt a versenyszerűség szabályozva legyen. Magyarán ne vigy el az összes német fuvart a sok éhenkórász keleti. Továbbá a munkáltatók ne hajtsák szét az embereiket, belehajtva a kimerültségbe, az azzal járó veszélyekbe.
Egy éppeszű ember nem megy a halálba. De ha küldik, akkor lehet, hogy tovább feszegeti a saját kitartóképességének határait mint kellene.
Az szabályozva van, hogy egy orvos műtét előtt hány órát köteles pihenni? És az, hogy reggel be dobhat e egy felest, hogy ne remegjen a keze?
Semmi közöd hozzá, hogy ki mennyit keres. Te ki bírnál 5-6 hetet a családod nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!