Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem pitiáner már egy kissé a...

Nem pitiáner már egy kissé a RYANAIR?

Figyelt kérdés

A költségcsökkentésnek is vannak ésszerű határai.

[link]

[link]

Olyan pletykákat is olvastam, hogy még a repülőgépen lévő WC használatáért is fizetni kell/ett/.

A végén odáig is eljutunk, hogy a szó szoros értelmében fapados lesz, vagyis a gyárilag beszerelt üléseket, egy felújításkor, olyan kemény, műanyag székekre cserélik ki, mint amilyen a "hannoveri" villamosokon van. Egy olyanon 3 órát végigülni, bizony nem lehet egy leányálom!

2012. ápr. 21. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Na hát pont ez az! Ezek egyáltalán nem alacsony árak!!! Én most megyek oda-vissza kereken 30 ezerért Amszterdamba KLM-mel, és a betonnak a közelében sem leszek. És még reggelit is kapok. Ja, meg bőröndöt is vihetek. Szóval miért is olcsó a Ryanair???
2012. jún. 3. 17:39
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mint mondtam, az ár kétharmada a következő legolcsóbbnak. Amszterdam meg valamivel közelebb van, mint Barcelona... bár igazából azt sem tudom, hol találtál ilyen olcsón jegyet, mert az interneten én 150 euró alatt nem nagyon látok.
2012. jún. 3. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez a harmincezres KLM Amszterdam járat engem is érdekelne. Pillanatnyilag 150ezer a jegyár turistaosztályra.
2012. jún. 8. 19:52
 14/15 anonim válasza:
28%
Ha valakinek nem tetszenek a Ryanair szolgáltatásai, akkor mért azt a légitársaságot választja? Nem csak ők vannak a piacon... A másik, mielőtt elkezded szidni a betonon állós várakozást, nézz utána, hogy miért is van ez és mért csak Magyarországon...
2013. ápr. 18. 20:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyes kérdések, bizonyos idő elteltével már nem aktuálisak. Ilyen volt az én, szinte napra pontosan egy éve kiírt kérdésem is, így az Ön válasza is!
2013. ápr. 19. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!