Amennyiben veszek egy tehergépjárművet, hogyan tudnám levizsgáztatni kisebb kategóriás munkagéppé?
Háát ez nem ilyen egyszerű..
Gondolom piros rendszámosra gondolsz.
Életembe 2 ilyet láttam!! Pedig láttam már ezt azt.
1 lépés nevedre veszed a teherautót!
2lépés minőség minősítésre megfelelő szakemberrel átépítteted a váltót hogy 45Km %h nál ne legyen nagyobb a végsebessége.
Utána le kell vizsgáztatni a Közlekedésfelügyeletnél.
Egy rakedli engedély és papírmunka van vele az átírás több mint maga a teherautó ára. Szóval ha veszel 100ezerért egy teherautót akkor még 400ezret ráköltesz és talán (mondom talán! van egy piros rendszámos teherautód amire isten tudja milyen Jogsi kell..
Ezen a pénzen veszel egy kerti traktort meg egy pótkocsit vagy egy kisteherautó flottát. Venni ennyi energia idő és pénz ráfordításával. Egyedül a Multicar teherautó ami ebben a kategóriában mozog de szerintem az nem éri meg az árát mert egy Skoda pickup 100e ből ugyanazt ha nem többet tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!