Mennyivel szoktál menni főúton?
Figyelt kérdés
Kis forgalmú, jó minőségű főúton, tiszta időben mennyivel jártok jellemzően? (lakott területen kívül)2012. márc. 20. 22:03
11/16 anonim válasza:
általában max 10km/h-val szoktam túllépni a sebességet, de ahol tudom, hogy sünveszély van, ott betartom.
12/16 anonim válasza:
Általában 110-120 körül, ha nincs forgalom akkor 140 felett.
13/16 anonim válasza:
Falu nappal 70-80. este/éjjel 100-120 Kívül meg általában 140-180 (ez fölött márt túl sokat fogyaszt) 140-nél csak akkor lassabban ha van előttem egy olyan aki nem tudja hogy hol a gázpedál a kocsiban és nem tudom megelőzni. De olyan hely nagyon ritkán van ahol nem lehet előzni. :D Amúgy a táblák amik kint vannak a sebességhatárokról azok felére vannak méretezve mint amit elbír az autó vagy az út biztonságosan. De sok helyen még 1/4-ére
14/16 anonim válasza:
100-120 környékén szoktam menni, szerintem ez egy kellemes utazótempó, ha kicsit előzgetni támad kedvem akkor is max 150-160ig megyek el, ha sebességrekordot akarok dönteni, arra ott az autópálya...
15/16 A kérdező kommentje:
A trafiktól nem fostok? Én mindig óra szerint 108 körül megyek, így még bőven beleférek a 108-as mérési határba. Sosem fizettem még bírságot.
2012. márc. 21. 19:32
16/16 anonim válasza:
Az ember általában ugyanazon útvonalon közlekedik.Ha magamból indulok ki,már rég megszoktam,hogy hol mérnek.Tisztára olyan,mint a Taxiban.Ezek a nyomorultak mindig ugyanott vernek tanyát:DMeg azért van ám sok előjele annak,ogy mérnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!