Hány gyakorlati órát kéne vennem?
Pontosabban: 15 éve van jogsim, de nem vezettem soha. Most viszont alkalmam nyílik végre egy autó megvásárlására. (Egy opel astráról lenne szó.)
Szerintetek hány órát kellene vennem, hogy vezethessem a kocsit? Milyen áron lehet most gyakorlati órát venni? Még nem beszéltem oktatóval, de úgy tervezem 20 órának elégnek kellene lennie.
Hát ezt máshogy is meg lehetne oldani.
Valami ismerősödnek szólsz. kimentek egy elhagyatott útra gyártelepre stb és ott egy kicsit gyakorolsz. nem lehet azt olyan könnyen elfelejteni. Amúgy 4-5 ezer körül van egy óra oktatás. Nyilván nem a belvárosba kell elkezdeni szerencsétlenkedni egyből. szerintem 2 hét alatt belejössz. Csak az az egy arany szabály van hogy ne bízd el magad mikor már megy hogy te vagy a fel nem fedezett sumaher2. :D Olyankor zúzod le a kocsid általában.
4-5 ezer egy óra? Te jó ég. Ennyire azért nem számítottam.
Remélem találok olcsóbban is.
Azért köszi a válaszokat.
En is a gyartelep, elhagyatott parkolo verziot ajanlom.
En nagyritkan nagyapammal szoktam vezetni videki kisvarosban.
Fovarosban lesz majd para, ha lesz autom vagy olyan allasom.
Ajanlom figyelmedbe egyebkeng a kuponos oldalakat, neha szokott lenni ilyen jellegu akciojuk. Mert alapbol tenyleg 5000 egy ora vezetes - meg ha 1,5 igernek erte akkor is csak 1 orag fogsz vezetni kb... :(
Beszélj oktatóval. Mentek egy próbakört, és megmondja hány órát kell venned.
Haverokkal sem rossz gyakorolni, de a szakmai választ bízd hivatásos oktatóra, ő fogja tudni pontosan, hogy állsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!